anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Activarea bonusului de 50 GB

t30d0rabrs23
Junior

Screenshot_20241219-112313_Messages.jpg

Bună ziua, am o nelămurire:) 

Aseară mi am încărcat cartela cu 5 euro(10GB internet) și am primit 50 GB bonus, aceasta se v a activa dupa ce termin cei 10 GB? țin sa menționez ca am câștigat și 90Gb la bonus pocus, și aceia se v a reactivat după ce termin cei (10+50GB)?(am deja o opțiune activa de 4 euro pana pe 26 decembrie. mulțumesc pentru eventualele răspunsuri!!😀

Screenshot_20241219-112313_Messages.jpg

1 Soluţie acceptată‚

teacher_
#StarMember

Un alt aspect este acesta

Resursele de pe cartela ta PrePay se consumă în funcţie de disponibilitatea lor în cont, în ordinea de mai jos:

1. primele se consumă beneficiile incluse în bonusurile primite în programul de loialitate PrePay Bonus sau alte bonusuri promoţionale cu valabilitate de până la 30 de zile
  2. apoi se consumă resursele incluse în opţiuni şi cele incluse în bonusurile promoţionale cu valabilitate mai mare de 30 de zile, în următoarea ordine:
  • minute nelimitate în reţea
  • minute în reţea
  • mesaje nelimitate în reţea
  • mesaje în reţea
  • minute sau mesaje în reţea
  • mesaje nelimitate naţionale
  • mesaje naţionale, minute naţionale
  • minute sau mesaje naţionale
  • minute naţionale şi internaţionale către reţele fixe
  • minute naţionale şi internaţionale către reţele fixe şi mobile
  • minute naţionale şi internaţionale către fix sau mesaje naţionale
  • trafic de internet
  • minute sau mesaje naţionale sau trafic de internet
  • minute şi mesaje naţionale şi internaţionale către reţele fixe şi mobile

3. ulterior, se consumă din creditul plătit, provenit din reîncărcare sau de la achiziţionarea cartelei SIM Orange PrePay

Sursa aici 

Vizualizare soluţie în postul original

54 Răspunsuri 54

La ce te referi prin dubii?

@MihaiC99  a scris:

La ce te referi prin dubii?

Nu prea cred ca primești net și minute nelimitate la 19 lei:)))

Nu strica să încerci deoarece nu ai perioada contractuala și dacă nu ești mulțumit te poți întoarce oricând la prepay.

Yoxo e pe bune!

Mai am o întrebare legata de bonusurile acelea. daca eu consum cei 10Gb în maxim 1 sapt, următorii gb mi se vor lua din cei 50 sau 90?

In mod normal cei 50GB.

ce as putea alege pe opțiunea 5 euro încât sa beneficiez instant de GB respectivi?(asta dupa ce mi se v a expira optiunea.) 🙂

Eu zic că dacă alegi opțiunea de mai jos nici nu vei mai avea nevoie de bonus (ai un total de 155 GB disponibili in oferta)

Însă trebuie sa reîncarci cu o opțiunea din my Orange.

1000000221.jpg

My Orange - reîncarcă - reîncarcă cu optiune - minute și internet -(opțiunea dorita).

Am înțeles, direct din aplicație:)

Vio73
#StarMember

Salutare!

Toate bonusurile sunt active doar cu o opțiune de minim 5 euro activă. Îl ai deja activ!

Baftă!

DanielaH
Moderator

@t30d0rabrs23, te-au ajutat răspunsurile primite aici? Daca da, te rugăm să-l marchezi pe cel mai bun ca soluție. Mulțumim.