anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Activarea bonusului de 50 GB

t30d0rabrs23
Vizitator

Screenshot_20241219-112313_Messages.jpg

Bună ziua, am o nelămurire:) 

Aseară mi am încărcat cartela cu 5 euro(10GB internet) și am primit 50 GB bonus, aceasta se v a activa dupa ce termin cei 10 GB? țin sa menționez ca am câștigat și 90Gb la bonus pocus, și aceia se v a reactivat după ce termin cei (10+50GB)?(am deja o opțiune activa de 4 euro pana pe 26 decembrie. mulțumesc pentru eventualele răspunsuri!!😀

Screenshot_20241219-112313_Messages.jpg

40 Răspunsuri 40

MihaiC99
Explorator

Salut,

Pentru a putea utiliza bonusurile câștigate trebuie sa ai activa o opțiune națională de minimum 5 euro.

Bonus 90 GB:

"Bonusul de 90 GB net la viteze 5G+ ofera 90 GB trafic de internet si poate fi consumat national cu o optiune activa de minimum 5 euro credit si in roaming cu o optiune activa de minimum 12 euro credit, in limita de date in roaming SEE."

Același lucru este valabil și pentru bonusul 50 GB valabil până la 16.01.2025.

Nu știu ce cantitate de date folosești însă oferta de 5 euro (minute și internet) încărcată din aplicația my Orange oferă un bonus de 150 GB (mai mult decât suficient).

1000000221.jpg

teacher_
#StarMember

Salut!

Chiar daca ai câștigat un beneficiu la Bonus Pocus, in cazul tau un bonus  de resurse, el nu se va putea activa daca nu ai o opțiune activa in momentul câștigului.

Cu toate acestea...

In cazul in care nu s-a putut aloca bonusul, eu zic sa mai încerci să joci odată acum, daca ai opțiunea activa de 5 euro in cont și poate ai noroc, și poți să îl activezi

1. Resursele de pe cartela ta PrePay se consumă în funcţie de disponibilitatea lor în cont, în ordinea de mai jos:

1. primele se consumă beneficiile incluse în bonusurile primite în programul de loialitate PrePay Bonus sau alte bonusuri promoţionale cu valabilitate de până la 30 de zile
      2. apoi se consumă resursele incluse în opţiuni şi cele incluse în bonusurile promoţionale cu valabilitate mai mare de 30 de zile, în următoarea ordine:
        • minute nelimitate în reţea
        • minute în reţea
        • mesaje nelimitate în reţea
        • mesaje în reţea
        • minute sau mesaje în reţea
        • mesaje nelimitate naţionale
        • mesaje naţionale, minute naţionale
        • minute sau mesaje naţionale
        • minute naţionale şi internaţionale către reţele fixe
        • minute naţionale şi internaţionale către reţele fixe şi mobile
        • minute naţionale şi internaţionale către fix sau mesaje naţionale
        • trafic de internet
        • minute sau mesaje naţionale sau trafic de internet
        • minute şi mesaje naţionale şi internaţionale către reţele fixe şi mobile         3. ulterior, se consumă din creditul plătit, provenit din reîncărcare sau de la achiziţionarea cartelei SIM Orange PrePay

Bonusul e alocat se vede in screenshot.

Deci voi putea folosi cei 50Gb dupa ce termin cei 10Gb? asta e nelămurirea mea:) 

Ai o optiune de 5 euro activa in acest moment?

Daca ai, atunci vei putea folosi bonusul.

Daca nu ai, atunci nu vei putea folosi bonusul.

1000006134-01.jpeg

 In momentul asta am optiunea de 4 euro , care expira pe 26. ideea e ca, pe opțiunea de 4 euro nu mai am net.

In acest caz nu vei putea utiliza bonusul.

Bonusul de 50 sau cel de 90? 

Nici unul nu poate fi folosit cu opțiunea de 4 euro.

Este simplu. Teoretic nu ar trebui sa ai internet. Daca ai acces la internet, înseamnă că îți merg bonusurile pentru opțiunea de 5 euro care expira in ianuarie. 

Internetul îmi merge, se vede și în screenshot 🙂

Atunci trebui sa îți încarci opțiune noua, din păcate doar de la opțiunea de 5 euro vei avea beneficii mai multe și mai mari..

Dar acea optiune de 5 euro care expira in 8 ianuarie...? 

Opțiunea actuala e de 4 euro, care expira pe 26 decembrie, iar aseară mi am incarcat cartela cu 5 euro prin selfpay:)nu as putea dezactiva opțiunea actuala? 

Poți avea active 2 opțiuni simultan.