la
30-10-2025
09:13 AM
- editat ultima oară la
03-11-2025
09:01 AM
de
AndreeaAC
Bună dimineața tuturor!
Am câștigat, acum ceva timp, o nouă opțiune cadou de 6€ valabilă 28 de zile, la jocul Bonus Pocus. Ea poate fi activată până la data limită de 09.12.2025. Precizez că perioada de activitate a numărului meu prepay expiră la data de 26.11.2025. La acest moment am activă pe cont tot o opțiune cadou similară celei prezentate mai sus. Trei întrebări am pentru voi:
1. Dacă activez să zicem, pe data de 20.11.2025, această opțiune cadou, adică înainte de data de 26.11.2025 - care reprezintă finalul perioadei de activitate, pot utiliza în continuare opțiunea cadou activată?
2. Dacă doresc să activez această opțiune cadou după data limită de activitate a numărului meu prepay (26.11.2025), cu respectarea termenului limită de activare - 09.12.2025, mai poate fi activată și utilizată, având în vedere depășirea perioadei de activitate?
3. Activarea unei opțiuni cadou, câștigată în perioada de activitate, prelungește din oficiu această perioadă, fără a fi necesară o reîncărcare suplimentară? Dar dacă opțiunea este câștigată în perioada de grație, mai poate fi utilizată?
Mulțumesc!
30-10-2025 09:39 AM - editat 30-10-2025 09:39 AM
Salutare!
1. Poți folosi simultan două opțiuni fără probleme. Nu contează dacă activezi o opțiune nouă înainte ca perioada de valabilitate a celei actuale să expire.
2. Dacă numărul tău se află în perioada de grație, nu vei mai vedea opțiunea cadou în secțiunea respectivă. Eu am activat o opțiune de 1 euro pentru a ieși din perioada de grație și pentru a putea activa ulterior opțiunea cadou. Alternativ, poți face și un transfer de credit pentru același scop.
3. Activarea unei opțiuni prelungește perioada de activa. Excepție face opțiunea cadou de 6 euro valabilă 1 an, care nu prelungește perioada de grație.
Dacă ai câștigat o opțiune în perioada de grație, o poți activa doar după ce reîntră numărul în perioada activă — de exemplu, prin activarea unei opțiuni plătite cu preț minim. Vizualizarea și activarea opțiunii cadou sunt posibile doar în perioada activă.
Dacă nu reușești apelezi serviciul clienți și îți activează ei opțiunea.
30-10-2025 09:39 AM - editat 30-10-2025 09:39 AM
Salutare!
1. Poți folosi simultan două opțiuni fără probleme. Nu contează dacă activezi o opțiune nouă înainte ca perioada de valabilitate a celei actuale să expire.
2. Dacă numărul tău se află în perioada de grație, nu vei mai vedea opțiunea cadou în secțiunea respectivă. Eu am activat o opțiune de 1 euro pentru a ieși din perioada de grație și pentru a putea activa ulterior opțiunea cadou. Alternativ, poți face și un transfer de credit pentru același scop.
3. Activarea unei opțiuni prelungește perioada de activa. Excepție face opțiunea cadou de 6 euro valabilă 1 an, care nu prelungește perioada de grație.
Dacă ai câștigat o opțiune în perioada de grație, o poți activa doar după ce reîntră numărul în perioada activă — de exemplu, prin activarea unei opțiuni plătite cu preț minim. Vizualizarea și activarea opțiunii cadou sunt posibile doar în perioada activă.
Dacă nu reușești apelezi serviciul clienți și îți activează ei opțiunea.
la 30-10-2025 12:20 PM
Mulțumesc frumos, Mihai! O zi ușoară!
la 30-10-2025 12:39 PM
Cu drag! Să ai o zi frumoasă!
@Orange Romania S.A. 2025
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor