anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Încheiat] Nu am primit 50 GB la reîncărcare prepay

Constantin_3
Începător
Oferta 5 euro internet; n-am primit bonusul de 50 GB; se poate rezolva ceva?
1 Soluţie acceptată‚

Vio73
#StarMember & October Problem Solver
Dacă erau mai demult încărcați și nu în timpul campaniei (13 februarie – 31 martie 2020), nu te încadrezi la bonus.

Vizualizare soluţie în postul original

13 Răspunsuri 13

Jay
Campion certificat
Probabil ca este doar o întârziere si, urmează sa-l primești.. Dacă nu-l primești în cursul zilei, ar trebui să scrii pe chat, să îți spună un consultant dacă este vreo problema..

Vio73
Posibil să mai dureze ceva timp, dar cred că după ora 9.00, dacă nu se întâmplă până atunci, le scrii din My Orange, secțiunea,, Contact '' sau.,, contactează-ne'' de pe mobil și e simplu. Sau pe Chat Djingo! Succes!

Razvan
#StarMember
Când ai efectuat reîncărcarea contului prepay?

Constantin_3
Începător
Se pare că nu voi primi cei 50 GB pentru că cei 5 euro cu care am platit opțiunea de internet erau prea vechi; sunt dezamăgit de gândirea celor de la Orange; nu este reîncărcare? Nu am platit 5 euro?

delfinas
#StarMember
Adica nu ai facut reincarcare de 5 euro de cand a inceput campania?

DanielaH
Moderator
@Constantin_3, ai primit până la urmă cei 50GB? Ai clarificat situația?

FLo1
#StarMember
Daca ai efectuat "INCARCARE PREPAY" in perioada 13 februarie – 31 martie 2020 atunci vei primi 50GB bonus. Daca doar ti-ai convertit 5 euroi existenti intr-o optiune cu minute.... nu prea mai cred.

Vio73
Dacă erau mai demult încărcați și nu în timpul campaniei (13 februarie – 31 martie 2020), nu te încadrezi la bonus.

FLo1
#StarMember
"Incarcare prepay" nu inseamna conversie credit ci alimentare cu euro "proaspeti". "Reincarcare" = "Orice supliment pe cartela ta, adica orice pe langa ce ai avut pana in prezent". Ce faci cu ei ulterior este doar o simpla conversie, nu reincarcare.

Ascary
Campion certificat
M-ai "termenat" Flo,nu mai inteleg nimic,mai zi-mi odata pe intelesul meu care e diferenta intre incarcare si reincarcare 🙂

FLo1
#StarMember
:))) @Ascary: "Reincarcare" = Terminologie folosita chiar si de ORANGE pentru orice alimentare a contului de PREPAY cu euroi sub orice forma (credit sau minute) din orice sursa: card bancar, abonament sau cod de reincarcare. Pana aici ti-era clar si stiai si tu :) "Incarcare": = impresia artistica a utilizatorului de prepay, care alimentand contul de prepay cu sacul la un moment dat, are impresia ca o conversie a creditului neutilizat l-ar avantaja intr-o anume situatie viitoare pentru a beneficia de bonusuri si bucurii. Traducere: In realitate conversia este o alimentare cu una dintre optiunile standard oferite de Orange: resurse sau valabilitate, dar fara bonificatii. Am I right?

Ascary
Campion certificat
You are right 🙂 Thanks!

Razvan
#StarMember
Data viitoare să reîncarci cu 5 euro și vei primi și bonusul de 50 Gb aferent.