anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Încheiat] Nu am primit 50 GB la reîncărcare prepay

Constantin_3
Începător
Oferta 5 euro internet; n-am primit bonusul de 50 GB; se poate rezolva ceva?
1 Soluţie acceptată‚

Vio73
#StarMember
Dacă erau mai demult încărcați și nu în timpul campaniei (13 februarie – 31 martie 2020), nu te încadrezi la bonus.

Vizualizare soluţie în postul original

13 Răspunsuri 13

Jay
Campion certificat
Probabil ca este doar o întârziere si, urmează sa-l primești.. Dacă nu-l primești în cursul zilei, ar trebui să scrii pe chat, să îți spună un consultant dacă este vreo problema..

Vio73
#StarMember
Posibil să mai dureze ceva timp, dar cred că după ora 9.00, dacă nu se întâmplă până atunci, le scrii din My Orange, secțiunea,, Contact '' sau.,, contactează-ne'' de pe mobil și e simplu. Sau pe Chat Djingo! Succes!

Razvan
#StarMember
Când ai efectuat reîncărcarea contului prepay?

Constantin_3
Începător
Se pare că nu voi primi cei 50 GB pentru că cei 5 euro cu care am platit opțiunea de internet erau prea vechi; sunt dezamăgit de gândirea celor de la Orange; nu este reîncărcare? Nu am platit 5 euro?

delfinas
#StarMember
Adica nu ai facut reincarcare de 5 euro de cand a inceput campania?

DanielaH
Moderator
@Constantin_3, ai primit până la urmă cei 50GB? Ai clarificat situația?

FLo1
#StarMember
Daca ai efectuat "INCARCARE PREPAY" in perioada 13 februarie – 31 martie 2020 atunci vei primi 50GB bonus. Daca doar ti-ai convertit 5 euroi existenti intr-o optiune cu minute.... nu prea mai cred.

Vio73
#StarMember
Dacă erau mai demult încărcați și nu în timpul campaniei (13 februarie – 31 martie 2020), nu te încadrezi la bonus.

FLo1
#StarMember
"Incarcare prepay" nu inseamna conversie credit ci alimentare cu euro "proaspeti". "Reincarcare" = "Orice supliment pe cartela ta, adica orice pe langa ce ai avut pana in prezent". Ce faci cu ei ulterior este doar o simpla conversie, nu reincarcare.

Ascary
Campion certificat
M-ai "termenat" Flo,nu mai inteleg nimic,mai zi-mi odata pe intelesul meu care e diferenta intre incarcare si reincarcare 🙂

FLo1
#StarMember
:))) @Ascary: "Reincarcare" = Terminologie folosita chiar si de ORANGE pentru orice alimentare a contului de PREPAY cu euroi sub orice forma (credit sau minute) din orice sursa: card bancar, abonament sau cod de reincarcare. Pana aici ti-era clar si stiai si tu :) "Incarcare": = impresia artistica a utilizatorului de prepay, care alimentand contul de prepay cu sacul la un moment dat, are impresia ca o conversie a creditului neutilizat l-ar avantaja intr-o anume situatie viitoare pentru a beneficia de bonusuri si bucurii. Traducere: In realitate conversia este o alimentare cu una dintre optiunile standard oferite de Orange: resurse sau valabilitate, dar fara bonificatii. Am I right?

Ascary
Campion certificat
You are right 🙂 Thanks!

Razvan
#StarMember
Data viitoare să reîncarci cu 5 euro și vei primi și bonusul de 50 Gb aferent.