anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Telefon second hand de la Orange

Am cumpărat  un telefon second-hand de la Orange. Sa defectat bateria și l-am trimis la garanție.  Acolo ce sa vezi , au anulat garanția ca vezi doamne are sticla la cameră fisurata. L am trimis într-un servis sa îmi facă o constatare . Și acolo a descoperit ca s-a făcut recondiționarea inițială de mântuială,  fapt ptr care nu au putut salva bateria ,iar ciobirea camerei a fost deoarece camera a fost lipita cu un adeziv necorespunzător și sa dezlipit ieșind în relief și neavând locașul ei. Acuma eu l-am luat la oferta de Black friday, cu banul jos .în ce condiții pot rezilia contractul ?

2 Răspunsuri 2

delfinas
#StarMember

Service-ul care a constatat ca reconditionarea s-a facut necorespunzator, ti-a dat totul in scris, un PV de constatare sau totul a fost verbal?

Ai găsit răspunsul potrivit? Marchează-l ca soluție si/sau oferă-i o apreciere, așa îi ajuți și pe ceilalți să-l descopere mai ușor!

Vio73
#StarMember

Salutare!

Din păcate, există și astfel de situații și e tare neplăcut și greu de dovedit.

De-aia este bine de evitat și atunci când se achiziționează așa ceva, din diverse motive, trebuie mare atenție.

Chiar îmi pare sincer rău de situația neplăcută prin care treci!

Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție și dă un like.