anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

SIM INDISPONIBIL IPHONE 13

Buna! Am achizitionat de o saptamana un IPH 13 de la Orange. In prima zi in care i-am pus cartela de la fostul telefon SE2 la cateva ore mi-a aparut ca SIM indisponibil, in acea zi am scos cartela si am pus o din nou. Astazi, la o saptamana dupa am patit acelasi lucru. Inainte de asta am observat ca functionau greut datele mobile dupa care mi-a aparut SIM indisponibil si si-a revenit singur. Cartela o am de cativa ani buni. A mai patit cineva? La fostul telefon nu am patit. E posibil sa se fi demagnetizat cartela?

13 Răspunsuri 13

vladut12am
Cunoscător

Salutare!

În această situație trebuie să mergi la un magazin Orange Store sau Orange Shop și să soliciți înlocuirea cartelei SIM care ar trebui să fie gratuită.

Succes!

Sper sa fie de la cartela, desi la fostul telefon nu mi s-a intamplat. Oricum telefonul face astazi 2 saptamani de cand l-am achizitionat si nu a fost scapat sau alte lucruri de genul

Și eu sper că de la cartelă este problema.

Cred că s-a demagnetizat.

Se mai întâmplă și trebuie să mergi așa cum spuneam la un magazin Orange Store sau Orange Shop și să soliciți înlocuirea cartelei SIM.

Multumesc pentru raspuns!

Cu multă plăcere!

arsradu
#StarMember

Salut,

Nu exista "demagnetizare" la SIM-uri. Nu sunt magnetice si nici magnetizabile in primul rand. Deci nu se pot DE-magnetiza.🙂 Dar se pot defecta intr-adevar.

In cazul tau, pare intr-adevar o problema de SIM. Recomand o inlocuire intr-un Orange Shop.

Client Orange

Multumesc pentru raspuns! Voi trece chiar astazi pe la Orange. Termenul l-am auzit de la mama mea, cel corect cred ca e deteriorare, intr-adevar😂

Dap. E folosita foarte des expresia asta. A devenit un mit deja. :)) La fel ca si tinutul SIM-ului in portofel langa alte SIM-uri sau alte carduri. Nu are nimic. Nu se va "molipsi" de la celelalte. N-o sa bagi un SIM de Orange si o sa scoti unul de Lyca sau Digi. Sau o combinatie intre ele. :)) Dar se va umple de praf, si e posibil sa se indoaie, ceea ce poate cauza defectiuni. Dar partea cu magnetismul/magnetizarea/demagnetizarea este un mit.

Client Orange

Foarte bine precizat!

Da, doar sa fii atenta la ce semnezi. Sa nu te trezesti cu un abonament pe care nu ti-l doresti. Mai ales daca esti pe Prepay. Iti spun toate astea, pentru ca au mai fost cazuri. S-au dus sa-si faca schimbare de SIM si s-au intors cu abonament. 🙂

Nu exista conditionari legate de trecerea de la un tip de serviciu la altul (prepay la abonament sau invers) la schimbarea de SIM. Altfel spus, nu trebuie sa treci la abonament, sau sa-ti faci un nou abonament, ca sa poti face o schimbare de SIM. Cele doua nu au legatura una cu alta. Singura conditie este ca magazinul in care faci schimbarea sa aiba SIM-uri blank cu care sa poata face inlocuirea. Atat.

Client Orange

Și eu am mai auzit termenul "demagnetizare".

Se pare că este folosit de mulți, deși în contextul de care vorbim nu este utilizat corect.

Deci, ai perfectă dreptate.

Vio73
#StarMember

Salutare!

Te sfătuiesc să mergi urgent și să înlocuiești sim-ul, pentru că dacă nu este din el, să poți da retur telefonului în termenul legal.

Baftă!

DanielaH
Moderator

Bianca, ai făcut schimbarea de SIM? S-a rezolvat problema?