anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Sanatate baterie

Cr1
Începător

Detin un iphone 14, cumparat de la Orange. Telefonul are vechime de 1 an, iar starea bateriei este de 88%. Se poate trimite in service pentru schimbarea bateriei?

4 Răspunsuri 4

FLo1
#StarMember

Bateria este din categoria pieselor a căror durată de viață depinde de modul de utilizare. 88% este un scor bun și nu merită schimbată. Ai putea avea alte probleme în urma intervenției. În plus, poate peste 1 an faci un upgrade la model și ai mai multe de câștigat. 

Dorești o Comunitate Orange mai bună? Marchează soluția întrebărilor inițiate de tine și oferă un like celor care te-au ajutat!

Vio73
#StarMember

Salutare!

Îți spun din propria experiență: dacă bateria se descarcă relativ repede, adică de 3-4 ori mai repede decât în mod normal, da se schimbă. Altfel, nu cred că vei reuși, dar poți să te duci cu ele (telefonul și bateria) într-un Orange Shop și să expui problema .

Baftă!

Pololică
#StarMember

Salutare!

Buba e in felul urmator: Apple (adica producatorul) zice ca 80% sanatate dupa 24 de luni este in parametrii normali de functionare. Va trebui sa se constate ca bateria este defecta pentru a fi schimbata pe baterie.

Știai că întrebarea ta îi ajută si pe alții? Detaliază succint și marchează răspunsul pe care îl consideri ca ți-a fost de ajutor.

Ca sa fie raspunsul complet (nu am bagat de seama ca nu am scris complet): bateria se schimba, doar ca pentru a beneficia de schimb pe garantie (adica gratuit pentru client), trebuie sa fie defecta (orice se poate incarda la defect de fabricatie).

Știai că întrebarea ta îi ajută si pe alții? Detaliază succint și marchează răspunsul pe care îl consideri ca ți-a fost de ajutor.