anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Bataie de Joc !! Iphone 13 Reconditionat

IordacheAdina
Începător

Am o parere deosebit de proasta !!!!
A mers doar doua saptamani jumatate, dupa care s a defectat si a trebuit sa il trimit in service, unde a stat cu mult peste termenul stipulat in contract ( mult peste 15 zile )
Mi a fost returnat nefunctional ( ecranul dezlipit de carcasa) . Mi au spus ca telefonul va fi inlocuit , in termen de 3 zile voi primi noul telefon . Dupa alte 5 zile, am fost anuntata ca dintr o eroare tehnica noul telefon nu este de fapt in stoc si fizic !!!!
M ati dus cu “zaharelul “ ca imi veti da banii inapoi dupa 10 zile de la lasarea telefonului la un curier
Am ajuns in postura sa platesc un telefon nefunctional, ajungand astfel sa il repar DIN BANI MEI !!!! doar pentru a nu ramane fara telefon!
Sa ziceti mersi ca nu dau compania in judecata !!
As avea castig de cauza din toate punctele de vedere!!
Ati incalcat toate clauzele legal contractuale !!!

3 Răspunsuri 3

Vio73
#StarMember

Bună, @Adina,

Îmi pare sincer rău pentru toate neplăcerile pe care le întâmpini și care nu ar trebui să existe! Noi, aici, suntem în general doar simpli clienți, ca și tine și de aceea, ar fi bine să le scrii tot ceea ce ai scris aici din secțiunea Contact , mai jos în pagină, unde  apare ,,Trimite-ne un mesaj", după care completezi câmpurile aferente.

Baftă!

Pololică
#StarMember

Salutare!

Intrebare: cei de la Apple nu au zis nimic? Spre diferenta de alti producatori, Apple poate repara direct, oriunde in lume (cel putin in primul an de la activare produslui). Eu as fi apelat direct la iStyle (nu mai zic de faptul ca stiu din start, pe baza IMEI, ce garantie ai).

Din fericire, nu am apelat niciodata la vreo garantie pentru telefoane. Nu a fost nevoie.

DanielaH
Moderator

Adina, îmi pare rău pentru situația ta. Putem ruga și noi colegii să verifice dacă ne poți oferi un număr de telefon/ cod abonat sau un număr de sesizare (în mesaj privat).