anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Samsung s 20 fe a luat foc

cosmin666
Junior
Telefonul meu samsung sa încins și a luat foc.
Ce e de făcut?
12 Răspunsuri 12

BlackWolf
Senior certificat
Salut! Unde era telefonul când s-a încins și a luat foc? Cumva pe bordul mașinii la încărcat în soare?

Vio73
#StarMember
Salutare! Îmi pare rău pentru situația neplăcută prin care treci, dar se mai întâmplă!Mare atenție, pentru că au mai fost probleme cu seria Note 7 ( parcă)! Dar nu trebuie nici lăsate în soare sau in apropierea unor surse mari de căldură, pentru că datorită expunerii, pot să se încălzească foarte tare și să ia foc, să explodeze, etc. Ce s-a întâmplat, mai exact? Este în garanție, ai asigurare la el? Garanția nu cred că te ajută, pentru că vor spune că nu l-ai exploatat corespunzător.

FLo1
#StarMember
Orice model de telefon, cu atât mai mult cele cu funcție de ”încărcare rapidă”, care fie lăsate la soare o perioadă îndelungată sau utilizate în timpul procesului de încărcare, vor duce în final la un nedorit.... ”booom”. Nimic nu e veșnic, cu atât mai mult niște semiconductori supuși unor curenți destul de mari. ”Ce e de făcut?” ..... Prea multe nu mai ai de făcut. Îți iei gândul de la modelul afumat și achiziționezi un altul. Slabe șanse (și depinde de context), în cazul în care aveai garanție în termen, să fie remediat (schimbat, înlocuit) ceva în baza acesteia.

cosmin666
Junior
Nu era în soare,nici la încărcat. Aseară pe la 23 ma jucam pe el, s-a încins, l-am aruncat din mână și boom. Am asigurare pe el.

Razvan
#StarMember
Bun venit! Ne poti spune modelul si o imagine cu el?

cosmin666
Junior
Samsung s 20 fe

Razvan
#StarMember
Mergi cu el la garanție, samsung trebuie să își asume acest eșec.

FLo1
#StarMember
@cosmin666: Pentru o ”daună totală”, având asigurare pe el (nu doar garanție valabilă) există posibilitatea de înlocuire, dar numai în urma prezentării cu el într-un shop Orange pentru analizare și formalități birocratice.

TheSpecialist
Maestru
Dacă ai asigurare la el, nu cred ca o sa ai probleme în a-l schimba. Mare atenție cum expui problema. Eu as omite partea cu jucatul, sa nu invoce instalarea unui joc din surse neoficiale. Bafta!

Razvan
#StarMember
Spui in timp ce il utilizai, a bubuit. La sony, când se supraincalzeste, temporar se activează functia de racire si opreste anumite procese, ca să nu mai consume energie și să genereze căldură.

delfinas
#StarMember
Wow, ce situație!!! Să ne tii la curent cu ce ai făcut. Sunt curioasa daca cei de la Samsung îți dau o despăgubire sau alt telefon...

Pololică
#StarMember
Speram ca tu nu ai patit nimic (mai mult decat sperietura de rigoare). La fel, speram sa nu se repete episodul 7... Note 7. Legat de inlouire: atat garantia, cat si asigurarea trebuie sa acopere problema, in special ca, din ce ne spui, problema s-a produs in timpul utilizarii.