anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Reparatie boxa Google home

Marco_40
Junior entuziast

Salutare !

Se poate repara o boxa Google home ? Nu imi mai vedea reteaua, i-am dat un reset to factory si acum nu mai finalizeaza operatiunea de instalare, ma lasa sa introduc toate datele, se conecteaza la retea, dar cand sa finalizeze instalarea imi spune ca ceva a mers prost si ma trimite in Google help sau sa renunt la instalare !

Daca stie cineva unde si daca se mai poate repara, astept un mesaj !

Multumesc,

Adrian

1 Soluţie acceptată‚

Marco_40
Junior entuziast

Salutare !

Am rezolvat-o ! Era din router....🤪

Am un Asus RT-AX55 si la ultimul update de firmware a ramas activat optiunea AX ( Wifi 6 ) si de aici nebunia....Azi, intr-un moment de brainstorming mi-am adus aminte ca nu toate device-urile suporta Wifi 6, l-am dezactivat si am facut reinstalarea acum 10 minute si s-a configurat imediat ! 

Va multumesc tuturor pentru sfaturi si suport , datorita voua am ramas sa ,,sap" pe software, pentru ca eu eram convins ca era ceva hardware !

Apropo, merge si pe 5  GHz, asa am conectat-o acum ! Si eu citisem mai demult ca merge doar pe 2,4 GHz, dar nu e asa !!!

Seara frumoasa tuturor !

Vizualizare soluţie în postul original

21 Răspunsuri 21

arsradu
#StarMember

Salut,

Verifica encriptarea retelei de wifi. Inteleg de aici ca nu functioneaza cu WPA2 Enterprise.

A functionat pana acum? Boxa e noua? Ce s-a modificat intre timp?

Daca este inca in garantie, o poti trimite in service. Daca e noua, in primele 14 zile, o poti returna. Dar verifica un pic pasii din pagina de mai sus, vezi daca e totul in regula. 

Client Orange

Marco_40
Junior entuziast

Salut, a functionat cam 3 ani pe aceeasi retea cu acelasi router. Nu am schimbat nici o setare, a functionat pe WPA2

Daca a mers cu acelasi router pe aceeasi retea....nu stiu ce sa zic. Poate s-a facut vreun update sau ceva, si nu ii mai convine reteaua ta.

Incearca sa faci un hotspot de pe telefon de exemplu si vezi daca il poti seta asa. Sau alta retea... Din pacate nu am asa ceva asa ca nu stiu cum as putea sa te ajut mai mult de atat.

Dar de aici as incepe: reteaua de wifi. Eventual treci si router-ul pe alt tip de criptare. Poate a primit un update si nu-i mai place tipul de criptare. Zic si eu...

Mai mult decat ai facut deja (revenire la setarile din fabrica), cu parere de rau, nu stiu daca am cu ce te ajuta.

Client Orange

Marco_40
Junior entuziast

Multumesc, problema este ca dupa ce imi vede reteaua, se cobecteaza cu succes la retea dupa care imi da prima eroare cand incearca sa se conecteze la contul meu Google, îi dau ,,retry" si se conecteaza si la cont, dupa îi dau locatia unde se va afla device-ul,  ok pt play, call....si zice ca e ok si mai are putin si se finalizeaza instalarea si dupa 3 min zice ca ceva nu a mers cum trebuie ( dar nu zice ce !!!). Cu hotspot am incercat, face la fel....

FLo1
#StarMember & August Problem Solver

Dacă nu ai schimbat router/conditii configurare wifi, atunci e dispozitivul problema. Altfel, e routerul cu Wifi-ul pe 5GHz în loc de 2,4GHz.

Marco_40
Junior entuziast

Stiu, merge doar pe 2,4 GHz, l-am setat, se conecteaza la retea, trec peste toti pasii dar nu finalizeaza instalarea ! La final imi da mesajul ca ,,ceva nu a mers cum trebuie"...

FLo1
#StarMember & August Problem Solver

@Marco_40: Uită-te puțin la acest ghid. Poate ajută la o analiză a etapelor de instalare. Pentru că nu ai menționat, bluetooth-ul este activat în telefon sau doar WiFi?

Marco_40
Junior entuziast

Este activat, am incercat sa ma conectez doar prin bluetooth dar nu vrea boxa....

Ma uit, multumesc....desi daca a mers pana acum....

Mi-am adus aminte ca am setat in router sa-mi blocheze reclamele pe telefon ! Oare de aici sa fie ??? Incerc maine reinstalarea dar nu prea cred ca o sa mearga....

Seara placuta !

 

FLo1
#StarMember & August Problem Solver

Merită o verificare. Referitor la blocare, există posibilitatea ca acea setare să acționeze ca un ”firewall” pentru dispozitiv. Deci cel puțin până după configurare, sau pentru o testare să deselectezi acea blocare impusă din router, revenind ulterior în funcție de rezultat.

Marco_40
Junior entuziast

Da, maine asta incerc....de fapt e singura varianta ramasa ! Daca tot nu merge, am sa incerc la altcineva, pe alt router si telefon.

FLo1
#StarMember & August Problem Solver

Te așteptăm cu actualizarea situației în funcție de noile condiții de configurare a device-ului. 

O seară plăcută și numai bine.

Marco_40
Junior entuziast

Multumesc, maine revin cu rezultatul, sper sa functioneze !

Seara placuta !

Marco_40
Junior entuziast

Neata, din pacate nu merge ! Am incercat o reinstalare pe ,,curat", am dezactivat si blocarea de reclame inclusiv WPA2, tot nu vrea, nu finalizeaza instalarea ! O sa incerc pe alta retea si cu alt telefon ! Daca nici asa nu merge este hardware-ul defect ! 

O zi placuta !

Screenshot_20240904_101403_Home.jpg

FLo1
#StarMember & August Problem Solver

Mulțumim pentru actualizarea situației. Bineînțeles, nu se exclude un eventual defect, doar că de obicei, în urma unui defect nici măcar accesarea (pornirea) procesului de configurare nu ar mai fi posibil.