anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Problema cu ecranul telefonului meu - A51 Samsung

Madalinn
Junior
Salut. Astazi am observat o zgarietura (cred) pe ecranul telefonului meu. Pana acum nu am mai observat-o. Nu am scapat telefonul sau ceva. Acea zgarietura se vede doar intr-o anumita pozitie! Ce as putea face? Se incadreaza in garantie?
1 Soluţie acceptată‚

Razvan
#StarMember
Nu este spart, stai liniștit. Dacă vrei să pui altă folie, mergi la magazin GSM și ii rogi să îți monteze o nouă folie de protecție.

Vizualizare soluţie în postul original

12 Răspunsuri 12

Jay
Campion certificat
Salut! Eu nu cred că zgârieturile intră la garanție.. Și dacă nu l-ai scăpat, poate să se zgârie, dacă n-are folie/husă.. N-ai primit si un certificat de garanție? Ar trebui sa scrie ce defecte beneficiază de garanție.. Probabil zgârieturile se încadrează la neglijență in utilizare..

Madalinn
Junior
Am cumparat husa, dar din cate stima telefonul vine cu folie preaplicata...

Jay
Campion certificat
În cazul ăsta, poate folia este zgâriată, nu ecranul telefonului.. Și eu l-am luat cu o zgarietură din service și m-am uitat strâmb, dar, mi s-a spus că folia este așa, nu ecranul telefonului... Este mult mai mică, dar, mi s-a părut adâncă..

Madalinn
Junior
Am verificat si da, are folie din fabrica, dar nu stiu cum sa o dau jos, am incerca cu feonul, dar nu o vad deloc....

Jay
Campion certificat
Eu n-am încercat sa scot folia, dacă-l protejează am considerat ca n-are rost.. Cred ca si la tine este doar folia si daca nu-i pui alta in loc, următoarea zgarietură ar putea fi pe ecran..

Madalinn
Junior
Ai dreptate, dar mie frica sa nu fie spart. Adica ma gandesc ca daca e spart ar fi trebuit sa se vada din orice pozitie. Asa se vede doar intr-o anumita pozitie. Si cand trec cu unghia se simte fff putin.

Jay
Campion certificat
Eu nici nu mi-am dat seama initial ca telefonul meu are folie.. adică mi se pare foarte bine lipita si cred ca e greu sa fie egalata de orice alta folie.. Daca nici nu se vede, nici nu deranjează, nici nu-ti face alte probleme si, nici nu face obiectul garanției, sa nu-ti para rau c-o dezlipești.. Dacă vrei neapărat sa faci asta, ar trebui sa nu lasi telefonul fără folie.. si, poate ar trebui întâi sa întrebi la un service, ca daca iti poate spune, din experiența, ca este doar folia, nu are rost s-o mai dezlipești..

Razvan
#StarMember
Nu este spart, stai liniștit. Dacă vrei să pui altă folie, mergi la magazin GSM și ii rogi să îți monteze o nouă folie de protecție.

Madalinn
Junior
Ok, Mersi de raspunsuri

FLo1
#StarMember
Nu creati panica inutil. Nu merita nici o interventie de natura celor descrise. Mai rau face. Dar fiecare e liber sa experimenteze. Personal am un telefon care in urma unei "trânte" pe gresie a vazut doar crepaturi pe un colț, dar este perfect utilizabil.

mihai_13
Maestru
""am incerca cu feonul"" :))) bine ca nu ai insistat riscai sa dezlipesti ecranul !

Neaplicabil
E sparta folia de sticlă .Eu o sparg cam la doua luni . Dau 25 de lei la Clinica Gsm . Sunt si in.baza de date, folii pentru al meu nu se prea găsesc si pun de la alt model domnișoarele . Ca sa nu mai răscolească rafturile de fiecare data intra in sistem si cu număr de telefon al meu găsesc imediat pe cea corespunzatoare .