anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Ce pot face daca am uitat parola de logare la My Orange Fix?

Allien
Începător

Ce pot face daca am uitat parola de logare la My Orange Fix si nu mai am acces la adresa de e-mail pe care a fost creat contul ?

1 Soluţie acceptată‚

MihaiC99
Campion

Salutare!

Contactează serviciul clienți Orange și le explici situatia (faptul că nu mai ai acces la e-mail cu care ai creat contul). Îi poți contacta telefonic la 300 sau la 0374300300 din altă retea. 

https://www.orange.ro/help/cum-pot-sa-contactez-serviciul-clienti 

Vizualizare soluţie în postul original

4 Răspunsuri 4

MihaiC99
Campion

Salutare!

Contactează serviciul clienți Orange și le explici situatia (faptul că nu mai ai acces la e-mail cu care ai creat contul). Îi poți contacta telefonic la 300 sau la 0374300300 din altă retea. 

https://www.orange.ro/help/cum-pot-sa-contactez-serviciul-clienti 

Allien
Începător

Merci ,am sa incerc sugestia ,am pus intrebarea in speranta ca se poate rezolva fara contactarea `serviciu clienti`

Am mai avut problema asta ,si cu `serviciu clienti` a durat 6 luni sa rezolv si asta cu rugaminti si plecaciuni .

Un operator uman se apeleaza relativ greoi si majoritatea promit ajutor si atat.

Dacă nu reușești să intri în legătură telefonic cu un operator uman, poți încerca să îi contactezi prin chat-ul din aplicația my Orange. Ai posibilitatea să îți creezi un cont my Orange temporar chiar și fără a avea servicii Orange, selectând opțiunea „Nu am servicii Orange”. După ce problema este rezolvată, contul poate fi șters.
Pașii sunt următorii:

Aplicația my Orange → Altele → Contact și feedback → Scrie-ne.

Solicită transferul către un operator uman, iar după ce ești transferat, explică detaliat problema. Vei primi un răspuns în funcție de solicitarile din acel moment. Dacă operatorul nu poate rezolva situația pe loc și deschide o sesizare către departamentul abilitat, solicită un număr de înregistrare al sesizării.

Allien
Începător

Multumesc pentru atentie si ajutor.