anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

iPhone 16 pro garanție

Stark
Junior
Bună ziua,

Am trimis telefonul  iPhone 16 Pro, în data de 31.01.2026, în garanție deoarece s-a închis dintr-o dată și nu se mai deschidea . 
În data de 04.02.2026 am fost informat ca se fac verificări suplimentare și de atunci nu am niciun răspuns. 
Observ ca se obișnuiește cu trecerea peste termenul legal de 15 zile!!! 
Cum ați reușit să rezolvați într-un timp mai oportun această situație? 

Vă mulțumesc. 
8 Răspunsuri 8

MihaiC99
Campion certificat

Salutare!

Ai incercat sa verifici starusul reparatiei accesand linkul:

https://www.orange.ro/orange-service/ 

Alte metode de contact ar fi:

• prin e-mail, la adresa: service@orange.com 
  • prin apel la Serviciul Clienţi - 300 gratuit de pe numărul tău Orange sau 0374300300 din orice reţea naţională.

Vio73
#StarMember

Salutare!

Am trimis în trecut mai multe telefoane Samsung în service, la garanție, majoritatea încadrându-se în termenul de 15 zile. Am avut și o situație când s-a depășit termenul, dar am fost ținut la curent prin sms-uri cu statusul.

Cred că poți verifica statusul aici. 

Baftă!

Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție și dă un like.

Pololică
#StarMember

Salutare!

Predarea la cine ai facut-o: Apple sau Orange? Daca ai predat la Orange, se trimite tot la Apple (sau ce service le repara produsele) si ai ceva timpi suplimentari.

Știai că întrebarea ta îi ajută si pe alții? Detaliază succint și marchează răspunsul pe care îl consideri ca ți-a fost de ajutor.

Salut!

Telefonul este trimis la un service autorizat Apple (partener cu care colaborează Orange), nu la Apple direct (deoarece Apple nu are service oficial în România). Exemple de astfel de centre autorizate sunt iSTYLE Service, Cordon Electronics și Depanero (toate în București, dar pot prelua și trimite dispozitive din toată țara).

- Centrul de Service Orange România este autorizat pentru reparații de către următorii producători de terminale mobile şi accesorii: Samsung, Apple, Nokia (HMD), Microsoft, LG, HTC, Alcatel, Huawei, Vonino, ZTE, Lenovo - Motorola, Xiaomi, Oppo, Mobiwire, Maxcom şiWiko

Cu Orange Service:

• recuperezi telefonul în medie în 5 zile lucrătoare de la intrarea acestuia în service
  • dacă ești abonat Orange, poți să primeşti un telefon la schimb pe perioada reparației, dacă îți laşi dispozitivul într-un Orange Shop (în limita stocului disponibil)
  • ai la dispoziție cea mai mare rețea de colectare a telefoanelor
  • beneficiezi de expertiza unor tehnicieni specializați care lucrează într-un centru de service modern, cu echipamente profesionale
  • ai garanție pentru intervențiile efectuate asupra telefonului tău
  • poți debloca telefonul codat în rețeaua Orange
  • poți verifica online care este starea telefonului tău. Trebuie doar să introduci seria IMEI a acestuia, menționată în procesul verbal de predare-primire a telefonului în service şi numărul de telefon

Dacă ai o problemă cu telefonul tău şi vrei să consulți un tehnician, îți recomandăm să ne scrii la adresa de e-mail service@orange.com sau să mergi direct cu telefonul într-un magazin Orange care oferă serviciul Orange Care pentru asistență."

Salut !

Ceea ce ați spus dvs. mai sus sunt “povești frumoase” din punctul meu de vedere . Am vorbit în call center , am trimis mesaj la service orange. Cei din call center au tot spus ca trebuie să aștept ca s-a comandat o piesă , am verificat online statusul reparației , apare ca este în flux de reparație și termen de livrare 06.02.2026. Nu am fost ținut la curent cu ceea  ce se întâmpla. După multe insistente, am aflat într un final de la cei din service Orange “ foarte drăguți “ ce-i drept , cu o plăcere maximă pe ei de a răspunde ca se va înlocui telefonul și să aștept până pe 25.02.2026 , și dacă nu vor găsi telefon să îmi dea vedem atunci ce facem mai departe . Chair frumos din partea lor, telefon de la schimb nu am primit , practic plătesc o lună de zile la telefon și nu mă folosesc de el…

Salut!

Ai legea de partea ta. Dacă s-a ajuns la negație - termenul legal este 15 zile. Ori primești telefonul reparat / ori înlocuire, cu același model nou sau echivalent cu unul nou conform standardelor Apple. Cere in scris, pe email sau într-un shop, decizia de înlocuire. Dacă telefonul a fost predat pe 31 ianuarie, termenul de 15 zile a expirat în jurul datei de 15 februarie.

Si roagă pe cine din stafful comunității sa se intereseze concret de situația ta. Eu sunt client, ca si tine, mai mult de atât nu îți pot spune. 

DanielaH
Moderator

@Stark, cum mai este situația cu telefonul? Ai verificat statusul reparației pe link-ul oferit de Mihai? Te așteptăm să revii cu vești bune.

Respectă și vei fi respectat, tratează toți membrii așa cum ai vrea și tu să fii tratat.

Salut ! 
Am verificat , asta am făcut încă de la început, nu s-a schimbat nimic și abia am reușit să aflu starea telefonului . Caută să îl înlocuiască. Dar a trecut să dau mesaje , să sun , să merg la orange doar să aflu ceva despre bunul pe care îl plătesc …” o experiența deosebit de plăcută să fi client “orange