anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Iphone 12 spart spatele

Maria12T
Începător

am un iphone 12 recondiționat și am luat legătura cu agenția orange  acum ceva timp ca mergea singur si avea zone moarte display-ul  acum din greșeală i-am spart spatele display-ul nu are nicio zgârietura însă acum nu mai merge toch ul telefonului, eu am garanție dacă îl trimit în service trebuie sa plătesc?

1 Soluţie acceptată‚

Trixen
#StarMember

Imi pare rau ca treci prin astfel de momente. Din pacate, sunt destul de comune.
Garantia acopera doar defectele de fabricatie. Daca telefonul a suferit socuri mecanice, a luat contact cu apa sau cu alte substante care l-au degradat... probabil se poate repara, insa costurile sunt destul de mari. Daca repari la service-uri autorizate Apple (https://getsupport.apple.com/repair-locations?locale=en_RO) costurile sunt mai mari. Daca repari la service-uri neautorizate, va fi probabil mai ieftin insa pot aparea efecte secundare (spre exemplu: daca schimbi bateria la un service neautorizat, ori iti mai pun un dispozitiv care sa pacaleasca telefonul, ori bateria nu va fi recunoscuta ca originala si nu vei vedea procentajul).

Vizualizare soluţie în postul original

5 Răspunsuri 5

Vio73
#StarMember

Salutare!

Din păcate, cred că dacă e spart, garanția nu prea mai funcționează. Poți merge la un magazin Orange Shop cu actele, după ce salvezi ce ai în el, dacă se mai poate, să pui o întrebare și să ți-l evalueze.

Îmi pare sincer rău!

Trixen
#StarMember

Imi pare rau ca treci prin astfel de momente. Din pacate, sunt destul de comune.
Garantia acopera doar defectele de fabricatie. Daca telefonul a suferit socuri mecanice, a luat contact cu apa sau cu alte substante care l-au degradat... probabil se poate repara, insa costurile sunt destul de mari. Daca repari la service-uri autorizate Apple (https://getsupport.apple.com/repair-locations?locale=en_RO) costurile sunt mai mari. Daca repari la service-uri neautorizate, va fi probabil mai ieftin insa pot aparea efecte secundare (spre exemplu: daca schimbi bateria la un service neautorizat, ori iti mai pun un dispozitiv care sa pacaleasca telefonul, ori bateria nu va fi recunoscuta ca originala si nu vei vedea procentajul).

Pololică
#StarMember

Salutare!

Daca ai asigurare care sa acopere ecranul spart, te va scuti de niste banuti. Garantia standard acopera doar defectiunile de fabricatie.

Razvan
#StarMember

Bună! Din nefericire, garanția nu acoperă șocuri mecanice sau contacte cu lichide. Era recomandat să-l fi dus în service înainte de șoc, chit că avea probleme înainte, acum nu ți le mai pot rezolva în baza garanției.

MihaiC99
Campion

Salutare,

Din păcate, telefonul a suferit un șoc mecanic care a dus la deteriorarea vizibilă a capacului, ceea ce duce anularea garanției. Problemele touchscreen-ului pot fi asociate cu impactul suferit.

Ar trebui sa iei în considerare și posibilitatea achiziționării unui nou telefon recondiționat, deoarece încercările de reparație necorespunzătoare genereaza defecte suplimentare, iar costurile intervențiilor sunt ridicate.