Da, in mod normal (pentru incarcarile zilnice), 20-80%. Eu am zis 0-100% o singura data, in ideea de a-i reseta incarcarea (la Mac-uri stiu ca asa se face, de exemplu, deci banuiesc ca ar putea sa mearga si la iPhone-uri).
Atata timp cat e una singura si nu devine o obisnuinta, nu cred ca ai de ce sa-ti faci griji. Mai important e sa nu stai cu el in priza, la telefon, sau mai stiu eu, sa-l incarci in timp ce te joci (daca te joci). Sa nu consume mai mult decat incarca. Cam asta ar fi ideea. :)
Si da, daca il incarci cum trebuie, nu ar avea de ce sa nu te tina.
Ti-am zis. Vezi si cu aplicatiile alea. Stiu, am inteles ca le inchizi din aplicatii recente, astfel incat sa nu-ti mai stea in RAM. Dar mai bine decat uninstall nu stiu daca ai ce sa le dai ca sa fii sigur ca nu mai consuma nimic. Nu stiu, zic si eu. Si oricum, doar pentru test. Nu zice nimeni sa stai fara ele permanent. Cu toate ca, dupa parerea mea, nu ai nimic de pierdut. :))
Si eu m-am chinuit un pic cu luminozitatea. :)
Felul in care o setezi pe control manual este asa:
Settings > Accessibility > Display & Text Size > Auto-Brightness > Off. Now you're in control! 😄 (acum tu ai controlul).