anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Inlocuire telefon pe asigurare

Andresanu_liviu
Începător
Buna ziua. Luna trecuta am avut un eveniment nedorit cu al meu telefon iar asiguratorul a decis inlocuirea lui, cineva de la Orange m-a sunat sa imi spuna ca are un acelasi model de telefon Reconditionat verde si pe negru. Am vrut verde si mi s-a zis ca mai bine Negru, am zis ok. Dupa nici 30 de minute primesc un mesaj ca asigurarea telefonului a incetat. m-am dus in magazin, am platit fransiza mi s-a dat telefonul si cand l-am actualizat cu ce aveam nevoie m-am trezit ca se blocheaza si amprenta o recunoaste foarte greu motiv pentru care l-a trimis inapoi in service-ul Orange. Acum intreb si eu aceste telefoane reconditionate nu sunt verificate inainte de a pleca catre un client? Si iata uita cum mai este un pic se face luna de cand sunt fara telefon. Stau si ma intreb de ce mai platesc asigurare daca Orange rade de mine si imi da un telefon defect?
2 Răspunsuri 2

DanielaH
Moderator
Liviu, îmi pare rău pentru situația ta. Ne dai, te rog, mai multe detalii? În ce magazin ai fost? Nu ți-au dat un termen pentru reparație? Până la urma mai plătești asigurarea sau a încetat?

Andresanu_liviu
Începător
Am fost in parclake dar nu ei dau termenele iar asigurarea terminalului cu dauna a incetat la 30 minute dupa ce mi sa comunicat ca mi se inlocuieste telefonul. O mai fi patit cineva asa ceva ca tare asi dori sa stiu ce a facut