anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Cat costa schimbarea ecran huawei mate 10 lite?

Firutzu79
Începător
Se poate face la service orange?
1 Soluţie acceptată‚

Ascary
Campion certificat
Nu te mai chinui,e 120 de lei ecranul si 70-80 manopera.

Vizualizare soluţie în postul original

11 Răspunsuri 11

FLo1
#StarMember
@Firutzu79: Bun venit in Comunitate. Daca ai telefonul in garantie si cumparat de la Orange, ia legatura cu Serviciul clienti printr-una din modalitatile dorite de tine (www.orange.ro/contact) si vezi prin ce metoda il pot accepta in service. Costurile, daca e in garantie, nu ar trebui sa fie o problema, fiind acoperite de garantie. Afli mai multe detalii discutand direct cu ei si dupa o evaluare a lor. Revino in Comunitate sa ne spui daca ai rezolvat problema ecranului de telefon.

FaraUnID
Campion certificat
Pur informativ: La pretul display-ului, in sine, mai adauga un 50 lei costurile cu manopera si o sa-ti faci o idee generala care ar fi costul total al reparatiei. Daca nu esti din Bucuresti, trebuie avut in vedere costurile de transport prin curierat agreat de Huawei. 0800400896 - Centrul Autorizat Huawei Romania pentru Asistență Clienți

Vio73
#StarMember
Depinde de ce schimbi ecranul. Mă refer la faptul că îl poți schimba dacă există defecțiuni și dacă este în garanție, ți-l schimbă sau pentru că ți s-a spart și atunci nu intră sub incidența garanției. Iată un exemplu pe Emag: https://m.emag.ro/search/display+mate+10+lite Succes!

Firutzu79
Începător
E spart ecranul Încă mai am garanție dar nu cred că contează

Vio73
#StarMember
Atunci nu mai face obiectul garanției și trebuie să te interesezi la un service din zona ta cât te costă, cu tot cu manoperă! Succes!

Ascary
Campion certificat
Salut Firutzu si bine ai venit pe comunitate. In conditiile in care Orange service are pe stoc ecrane de Mate10 Lite,nu ar trebui sa te coste mai mult de 200 de lei.

Catalinux
Începător
Salutare, display-ul în sine este în jur de 100 RON. Dacă ești puțin priceput poți urmări tutoriale pe youtube și cred ca te descurci singur dacă ești putin mai tehnic. Uite un magazin unde poți găsi ecranul... https://www.gsmnet.ro/accesorii-piese-telefoane/display-uri-touchscreen-uri_huawei-mate-10-lite Service GSM găsești peste tot. Prețul manoperei nu poate depăși valoarea produsului deci probabil un maxim 50-80 RON..

svetalex
Senior certificat

Accesează aplicația de asistență Huawei. Îți las mai jos copy/paste informațiile pe care le-am regăsit pentru "ecran fisurat".

 

Ne pare rău să auzim aceste vești. Piesa deteriorată reprezintă folia de sticlă de pe ecran. Aceasta se află pe exteriorul ecranului și este proiectată special pentru a proteja ecranul. Dacă ecranul s-a spart, se recomandă să efectuați o copie de rezervă a datelor în prealabil și să vizitați centrul de service Huawei din apropiere, pentru întreținere.

 

Despre materialul foliei de sticlă
Folia ecranului telefonului mobil este fabricată din sticlă securizată din aluminiu-silicon de înaltă rezistență, aceasta fiind o sticlă cu o rezistență excelentă la presiune, fără substanțe alcaline, duritate ridicată și rezistență sporită la zgârieturi. În general, obiectele metalice nu pot zgâria sticla ecranului, aceasta reducând riscul de zgâriere și spargere a ecranului până la un anumit nivel. De asemenea, este materialul de sticlă cel mai utilizat pe glob pentru ecranele telefoanelor mobile.

 

Ce teste s-au efectuat asupra ecranului telefonului?
Pentru a verifica fiabilitatea proiectării ecranului telefonului mobil, am efectuat teste intense de tracțiune, cădere și strivire pentru a ne asigura că proiectarea a fost făcută cu respectarea tuturor cerințelor.

În producția de masă, pentru a verifica îndeplinirea condițiilor de livrare a fiecărui lot de produse, un procent din telefoanele mobile va fi preluat în mod aleatoriu pentru teste de cădere sau strivire, testând în mod specific proprietățile mașinii împotriva căderilor și pentru a asigura calitatea la livrare.

 

Motivul pentru care ecranul s-a spart sau s-a fisurat.
Întrucât telefoanele mobile au tendința de a fi tot mai subțiri și mai ușoare, grosimea ecranului este proiectată în mod constant cât mai subțire din motive de design și experiență tactilă. În ultimii ani, majoritatea modelelor de pe piață au adoptat proiectarea de 2,5~3D pentru folia de sticlă, în timp ce marginea curbată din sticlă este mai înaltă decât carcasa metalică, ceea ce este mai riscant în comparație cu proiectarea 2D generală a ecranului.

Deși protecția rezistenței telefoanelor mobile este optimizată și îmbunătățită în mod constant, iar procesul de detectare al liniilor de producție Huawei este mai bun, din punct de vedere al proiectării formei, s-a determinat în mod obiectiv faptul că în contact direct cu solul sau alte interfețe dure, folia de sticlă se va sparge cu ușurință.

 

Despre întreținere sau reparație
Folia de sticlă a telefonului mobil și ecranul sunt integrate. Dacă ecranul s-a spart, de obicei întreaga componentă a ecranului trebuie înlocuită. Spargerea ecranului telefonului mobil cauzată de manipularea greșită sau un accident nu va fi acoperită de garanție. Prețul piesei de schimb pentru ecran poate fi găsit pe site-ul web oficial sau poate fi confirmat de către centrul nostru de service autorizat.

 

Sugestii sau recomandări
Se recomandă să utilizați o carcasă de protecție care poate acoperi folia de sticlă în jurul dispozitivului. Încercați să evitați alunecarea sau căderea dispozitivului în timpul utilizării zilnice.
De asemenea, puteți aplica o folie de protecție din sticlă durificată sau din polimer pentru a proteja ecranul.
Puteți lua în considerare achiziționarea unei garanții prelungite pentru fisurarea ecranului, dacă există. În timpul perioadei de garanție, în condiții normale de utilizare, dacă produsul cade accidental, este lovit sau se produc alte incidente similare sau dacă ecranul se sparge sau este fisurat, veți beneficia de o singură înlocuire gratuită a ecranului Huawei original.

 

svetalex
Senior certificat
Acum sunt la birou, dar când ajung acasă, verific exact în aplicație pentru un Huawei Mate 10 lite pe care îl are fetița mea și îți trimit costurile exacte

Ascary
Campion certificat
Nu te mai chinui,e 120 de lei ecranul si 70-80 manopera.

svetalex
Senior certificat
La service Huawei sunt perioade cu manopera gratuită