anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Taxa de procesare a platii, 3 lei la fiecare reîncărcare

Miță_87
Junior

De ce ne taxează suplimentar cu 3 lei pentru procesare plati, dacă si asa un euro il cumparam cu 5.65 lei? Am ajuns sa plătim aproape 38 lei pe o opțiune de 5 euro. 

72 Răspunsuri 72

Din orange. Acum am platit si eu si m am trezit cu 3 lei taxa. Am platit 37,66,fata de 34 cat plateam de obicei. Fmm de hoti

Taxa iti apare fix dupa ce alegi cardul si evident,nu se reflecta in factura. Bani negri

Dimitrie569
Cunoscător certificat

Cine știe, o fi vreun al doilea TVA😅

Furt pe fata,mai ales ca nu apare pe factura. Nu face nimeni sesizare la ancom sau anpc?

Dimitrie569
Cunoscător certificat

Asta dacă nu cumva vine direct de la guvern, iar Orange au fost printre primii care s-au conformat.

Toata lumea e libera sa o faca. Nu stiu ce asteptati. pic cu pic se umple paharul ....

Poate când ai reîncărcat tu încă nu apăruse taxa asta, acum este 

Din aplicatia orange am platit si au bagat taxe,nu din terte

eu am cont la Orange... nu am platit 34,46 lei, a trebuit sa achit suma de 37,53 lei  (pe 14 Octombrie 2025)

MihaiC99
Campion

Confirm și eu existența taxării suplimentare de 3 Ron. Se pare că și Orange urmează Vodafone care aplica actual o taxa suplimentara de 4 Ron.

https://comunitate.orange.ro/t5/stiri-tech/vodafone-introduce-o-nou%C4%83-taxa-de-4-ron-pentru-clien... 

In acest moment este mai ieftin sa încarci prin terti decât prin my Orange.

Vio73
#StarMember

Salutare!

Dacă plătești din My Orange este cel mai bine.

Eu reîncarc cu 6 euro ( net nelimitat) și plătesc așa:

Vio73_0-1758810769926.jpeg

Se adaugă și tva de 21% la cei 6 euro și de aici se ajunge la 41,..

Baftă

@Vio73  apasă continua și vei vedea taxa.

Dai pana la plata si vei vedea ca acum cea de 6 euro e 44 de lei si ceva.

Nu e mai bine, ca tot din aplicatie am vrut sa platesc si eu si au adaugat taxa de procesare.

Dimitrie569
Cunoscător certificat

Mulțumim @Miță_87 pentru că ai adus acest subiect în comunitate. Acum oricine din viitor va putea deschide acest subiect și să înțeleagă contextul fără să trebuiască să mai întrebe👍