anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Taxa de procesare a platii, 3 lei la fiecare reîncărcare

Miță_87
Junior

De ce ne taxează suplimentar cu 3 lei pentru procesare plati, dacă si asa un euro il cumparam cu 5.65 lei? Am ajuns sa plătim aproape 38 lei pe o opțiune de 5 euro. 

72 Răspunsuri 72

teacher_
#StarMember

Salut! In My Orange, eu am reîncărcat mai devreme 5 euro mamei mele cu 34,46 lei. Daca vei alege terți, (Pay Point, Stații de plată,etc) mereu vor adăuga comisioane. Fă-ți cont in My Orange, daca nu ai deja și beneficiază de reîncărcări mai ieftine. In plus, poți participa și la concursul Pinata Party in care poți câștiga diverse premii. 

Acum am reîncărcat optine cu 5 euro din aplicație  si se cere o taxa de 3 lei pentru procesare plăti.  Am plătit aproape 38 lei.

@Miță_87: Din ce aplicație ai încărcat? Sigur NU era MyOrange. Vezi screenshot mai jos cu cât reîncarci din MyOrange opțiuneade 5euro. La restul e cu comision aferent.

1000016490.jpg

@FLo1 apasă continua și vei vedea taxa.

Așa e când încarci cu plata pe.... factura Orange. Acolo nu ai comision respectiv. De aceea nu am văzut-o. 

LE: din aplicația bancară e cu 35,32lei, deci cu ceva mai mic decât acel comision de 3lei.

Dar faza mai interesanta știți care este? Ca eu de exemplu dacă vreau sa cer factura de la Orange nu imi apare acea taxa de 3 lei. Eu pur si simplu nu pot deconta cei 3 lei pentru fiecare reîncărcare.  Mie imi apare ca am plătit doar 34,50 lei nu 37,50 lei deci ma face sa înțeleg, ca cei 3 lei per reîncărcare trec pe lângă taxarea statului Român? Adică cei de la ANAF , nu știu cat castiga in realitate Orange România?

Salutare!

Poti pune o captura de ecran cum apare in factura? Sincer, ma indoiesc intrucat posesorul cardului cu are se face plata poate refuza decontarea si Orange nu incaseaza suma. Eu unul asa as face: daca nu apare toata suma platita, as da refuz in banca (cu atat mai mult cu cat contabilitatea va cere explicatii si am risc de imputare a sumei).

Sunt de tot rasul. 1 euro peste cursul BNR, + aceasta taxa abuziva.Uite ce raspund ei: " 

Incepand cu luna septembrie, Orange Romania a introdus un tarif pentru procesarea reincarcarilor PrePay in mediul online. Aceasta acopera costul de mentenanta si optimizarile IT pentru aplicatia si platforma web Orange. Masura reflecta noile conditii ale pietei. Aceasta se aplica reincarcarilor PrePay din aplicatia My Orange, platforma web My Orange, cat si reincarcarilor nelogate.
Multumim" Oare francezii platesc pentru 1 euro - 1 euro si? Numai la noi e bataia asta de joc pentru ca li se permite. Plangeri la ANPC. O tara de oameni cu plansete pe retele si nimeni nu face nimic. 

si eu cred ca este o smecherie cu cei 3 lei.

Nu mai exista firme serioase in Romania, mereu se fac smecherii ca sa iti mai ia bani in plus.

3 lei cost procesare plata la incarcare cartela. Ferească Dumnezeu! Abia aștept sa ma portez ca voi deveniți din ce in ce mai hoți,  luna la voi este de 28 de zile... si acum asta cu 3 lei ...

Salutare!

Din păcate, da, s-a introdus această taxă, după cum spune și aici. 

Dacă vrei mai ieftin, poți trece la Yoxo , care este deocamdată destul de ieftin.

Baftă!

Ok. Știu dar dai pe oferta sa reîncarci si vei vedea despre ce e vorba. Parcurge pana la plată. 

Este această taxă și dacă reîncarci din my orange 

Când selectezi "continuă" apare taxa de 3 lei; sunt niște jigodii ca și băncile