la 26-03-2026 02:58 PM
Orange România lansează Rakuten TV direct în aplicația Orange TV Go. Clienții Orange au acum acces la mii de titluri din toate genurile de film, într-un singur loc.
Rakuten TV este una dintre cele mai populare platforme de streaming de tip TVOD (Transactional Video on Demand), oferind filme pe care utilizatorii le pot închiria sau cumpăra pentru vizionare digitală. Fie că este vorba de blockbustere hollywoodiene, premiere locale, filme clasice sau producții recente, clienții Orange pot alege exact ce vor să vizioneze.
Orange devine astfel primul operator din România care integrează Rakuten TV în propriile servicii. Catalogul este disponibil prin aplicația Orange TV Go, accesibilă pe web, iOS, Android sau smart TV. Serviciul nu necesită un abonament lunar, iar utilizatorii plătesc doar pentru titlurile pe care le vizionează.
Sursa imformatiilor aici.
la 26-03-2026 03:05 PM
Interesant. Sunt curios daca pe viitor parteneriatul va avea efect si la Viber.
26-03-2026 03:07 PM - editat 26-03-2026 03:07 PM
In ce sens sa aibe efect?
la 26-03-2026 03:16 PM
Viber (concurenta Whatsapp) este sub aripa Rakuten. Spre diferenta de Whatsapp, Viber ofera servicii de apelare si in "afara retelei" prin Viber Out (mai stii Skype? Ceva similar). La asta ma refeream.
Daca am face o comparatie cu HBO Max, daca te abonezi direct, este mai scump decat daca te-ai abona prin operator (nu conteaza ce operator). Acum, daca Rakuten ar face mai multa reclama la Viber...
26-03-2026 03:25 PM - editat 26-03-2026 03:27 PM
Am auzit de aplicatie. Te referi ca platile sa se faca prin Orange pe factura? Nu cred ca se va intampla.
la 26-03-2026 03:41 PM
La partea de streaming nu as exclude-o sa apara la un moment dat cu plata in factura, dar partea de Viber s-ar putea sa ajute. In urma cu mai multi ani, Orange a avut un parteneriat cu Libon si poate se va infiripa ceva. Nu ma astept sa fie in perioada imediat urmatoare (poate nu se va intampla deloc), dar nu as vrea sa exclud o posibila colaborare (un scenariu pe care il vad: roaming nonSEE: sa nu platesti optiune specifica de roaming, apelurile sa le faci prin Viber Out direct catre numarul real al persoanei cu care vorbesti fara cost sau cu o reducere mai simtitoare). Repet: e un scenariu la care m-as putea gandi daca s-ar face un parteneriat si catre un alt serviciu Rakuten (adica Viber).
la 26-03-2026 04:28 PM
Nu cred că se va întâmpla în viitorul apropiat. 🙂
Totuși, revenind la subiect, ar fi interesant dacă Orange ar oferi și vouchere promoționale sau reduceri prin programul Pinata pentru achiziționarea de filme.
la 26-03-2026 04:39 PM
Cred ca momentan sunt in zona de promovare a aplicatiei de streaming. E un lucru bun ca si-au oferit bilbioteca spre inchiriere direct in aplicatie Orange TV Go. Poate prinde si vedem aplicatia Rakuten promovata, similar Netflix sau HBO Max.
26-03-2026 04:43 PM - editat 26-03-2026 10:13 PM
Achizitiile in aplicatie sunt similare, poate la calitate sa difere (HD/UHD). Avantajul este plata pe factura Orange (puncte OTY) si poate unele preturi promotionale.
@Orange Romania S.A. 2026
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor