anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Orange renunța la televiziunea analogica

MihaiC99
Cunoscător

1000001981.jpgOrange va renunța treptat la televiziunea analogică începând cu martie 2025.

"La Orange dorim să oferim în continuare cea mai bună experiență cu serviciile acordate și de aceea, în decursul anului 2025, efectuăm lucrări de modernizare a infrastructurii de televiziune prin fibră. Prin urmare, începând cu luna martie, transmiterea de canale TV în format analogic va fi oprită, treptat, pe diferite zone din țară. Clienții care urmează să fie afectați vor fi informați prin SMS sau e-mail cu 30 de zile înainte.
În continuare, clienții vor avea acces la programele TV prin televiziune digitală, cu o calitate mult mai bună a imaginii, fără ca prețul serviciilor să fie modificat. Pentru a beneficia în continuare de programele preferate în format digital, este necesar ca televizorul utilizat să includă un tuner digital.
În cazul în care televizorul utilizat nu suportă recepționarea directă a canalelor.digitale (ex: televizor cu tub catodic, televizor de generație mai veche), recomandăm clienților să ne apeleze la numărul 300 sau la 0374300300 (din alte rețele), pentru a găsi împreună cea mai bună soluție tehnică."

Sursa informațiilor aici.

6 Răspunsuri 6

Vio73
#StarMember & 2024 Problem Solver

Salutare!

Cred că era și cazul! 

Bine, e vorba doar despre partea preluată de la fostul Telekom, pentru că pe rețeaua proprie nu exista oricum televiziune analogică, ci doar digitală!

Am mai spus eu în trecut că așa ar trebui să fie!

Mulțumim de info!

Geo_3
Explorator entuziast

Eu credeam ca abandonează mai întâi Dth, vad ca de mult timp nici o miscare pe satelit.... Specific.... Fac haz de necaz... 

Vio73

Nu știu ce să zic de dth, că nu mai am de câțiva ani. 

Geo_3
Explorator entuziast

Au îmbunătățit peste tot... Pe satelit nimik de un an... Și ar putea sa scoată dublurile sd sau numărătoarea adaptata la cea de pe fibra... Nimik... 

Vio73

Din păcate, nu îi mai dau importanța cuvenită!

MihaiC99
Cunoscător

Personal folosesc Orange Tv Go sau alte aplicații care oferă acces la canale tv.

Daca ar fi după mine aș renunța la cablu tv, însă nu toată lumea este obișnuită cu aceste aplicații ( mai ales când vin musafiri etc).