anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Eveniment Samsung Galaxy Unpacked 10 iulie 2024

MihaelaA
Community Manager
Community Manager

Salut!

Astăzi la ora 16:00 are loc evenimentul Samsung Galaxy Unpacked.

Vă invităm să îl urmărim împreună aici și vă așteptăm cu opinii în comentarii.

Ce credeți că vor lansa?

Edit: Aici regăsiți oferta cu noile telefoane Samsung Galaxy Z Fold6 și Samsung Galaxy Z Flip6, iar aici aveți oferta pentru obiectele conectate Galaxy Buds3, Buds3 Pro și Galaxy Watch7, Watch Ultra.

15 Răspunsuri 15

Anonim
Neaplicabil

Noi modele de telefoane (pliabile), tablete și ceasuri. 

arsradu
#StarMember

4 ORE?! Ce au despachetat? Toata galaxia (pun intended)?

Can we get the Cliff Notes?

Nu sunt fan Samsung, dar si daca as fi fost, nu ma uit la la o prezentare de 4 ore (din care aparent 1 ora e doar intro). No way.

Am "frunzarit" un pic prin ea. Am vazut cateva chestii interesante, dar nu stau atata sa ma uit la un eveniment Samsung.

Abia daca rezist sa ma uit la keynote-urile Apple, si alea mi se par prea lungi. :)) Si apropos de Apple, poate facem si in Septembrie un topic dedicat pentru produsele lor. 😄 Ar fi interesant. Nu de alta, dar....topicurile pentru precomenzi la ultimul raget de iPhone par sa fie mult mai multe decat cele la ultima galaxie Samsung. Zic si eu. 😄

Client Orange

MihaelaA
Community Manager
Community Manager

Nici eu nu am răbdare să mă uit la tot 😊

Facem și pentru evenimentul Apple, abia aștept să văd ce vor lansa și ei 

:))da, si mie mi s-a parut destul de mult

arsradu
#StarMember

Mai nou avem si “Cliff Notes”, in varianta Dan Cadar. 

Client Orange

Anonim
Neaplicabil

Varianta scurta redusă la 12 min.

Sau asa. :))

Client Orange

Vio73
#StarMember

Samsung a anunţat noua gamă de smartphone-uri pliabile, cu hardware îmbunătăţit. Noile ceasuri inteligente, completate şi de un inel smart (indisponibil încă în România), „facilitează o înţelegere profundă a propriei persoane”, crede Samsung. Paradă cu noi funcţii AI - care sunt integrate şi mai adânc în sistemul de operare

Sursa:

https://www.zf.ro/business-hi-tech/samsung-anuntat-gama-smartphone-uri-pliabile-hardware-imbunatatit...

arsradu
#StarMember

Pana si versiunea de 12 min mi s-a parut lunga. Jesus! Nu stiu, am impresia ca oamenii aia nu cred in ceea ce spun, si asta se transmite si ascultatorilor. E boring AF.

Si nu stiu altii cum sunt, dar eu cand aud chestii de genul asta: "when I wake up, the first thing I do is check my energy score", imi vine sa dau skip. Hai, las-o jos, Bobita. Nici tu nu crezi ceea ce spui.

Deci, pe scurt, avem asa:

  • Galaxy "Ze" Fold 6, incepand de la $1900
  • Galaxy "Ze" Flip 6, incepand de la $1100
  • Galaxy Watch Ultra 47mm (cred ca oricine poate vedea asemanarea cu Apple Watch Ultra...hm hm) @ $650
  • Galaxy Watch 7 40mm @ $300 / 44mm @ $330
  • Galaxy Ring (accesoriu de fitness in forma unui inel...in caz ca asta va doreati) @ $400
  • Galaxy Buds 3 & 3 Pro @ $180 & $250.

Binenteles, toate imbibate bine in "AI". Si nu orice AI, ci "Galaxy AI".

In ceea ce ma priveste, o sa zic pas. Sunt telefoane muuult mai ieftine, si mult mai fun, neinfuzate cu AI, care mi-au atras atentia. 

Client Orange

FLo1
#StarMember & August Problem Solver

@arsradu: Știi cum e ”îmbrăcată” povestea aceasta cu ”AI” și ”Galaxy”? Toată povestea depre Galaxy invadat de ”AI” e ca un IPhone fără ”AI”... scris ”I”. Pe scurt, dacă vrei senzație, aburești la greu (e marketing rules), că doar de aceea astfel de echipamente respiră ”AI”. 😂

Corect, asa e. Si Apple mi se pare ca a dat-o de gard cu AI-ul lor, sau mai exact "Apple Intelligence". Hai, ma... pe bune? Deci, nu e Artificial Intelligence, este "Apple"...Intelligence. Well, e in continuare artificial intelligence, dar imbracat in straie "Apple", pentru ca suna mai bine. Come on... Mi se pare copilareasca toata chestia asta. Si cred ca orice om cu mai mult de doi neuroni in linie poate vedea cat de mare a BS-ul si intr-un caz si in celalalt. :))

Macar Apple mi se pare ca au facut ceva mai mult decat Samsung (sau altii) cand vine vorba de AI si privacy. Ceilalti n-au facut altceva decat sa integreze ceva ce era deja pe piata, in dispozitivele lor. Si sa adauge ceva in plus la pret, pentru ca acum are "AI", si asta costa. Dar cine l-a cerut?! Ca eu nu. Si as prefera sa fie cat se poate de optional, astfel incat sa-l pot inchide din start, in caz ca nu e.

Client Orange

MihaelaA
Community Manager
Community Manager

Aici regăsiți oferta cu noile telefoane Samsung Galaxy Z Fold6 și Samsung Galaxy Z Flip6, iar aici aveți oferta pentru obiectele conectate Galaxy Buds3, Buds3 Pro și Galaxy Watch7, Watch Ultra.

RafaHelper
#StarMember

RafaHelper_4-1720689100462.jpeg

 

:)))))) Super!

Client Orange