anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Ce vreti sa va cumparati de Black Friday anul asta?

kpeter06
Junior entuziast

Vanati ceva chestii mai scumpe tech (sau altceva) pe care ati vrea sa le cumparati la un discount sau pret mai bun de BF?

Ce este? Si de unde vreti sa il cumparati?

19 Răspunsuri 19

MihaiC99
Junior entuziast

Dezvăluirea acestor detalii ar putea scădea șansele de a obține acel produs.🙂

Voi fi atent la oferte însă nu voi acționa din impuls.

Totuși, ar fi interesant un topic după Black Friday pentru a vedea ce oferte avantajoase au fost obținute.

Real deals sau Fake deals

kpeter06
Junior entuziast

Da un topic dupa BF, cu niste imagini before/after cu preturile.

MihaiC99
Junior entuziast

Ne-am putea crea o imagine cu privire la credibilitatea acestor oferte.

Poate și ce magazine/siteuri ar trebui ocolite (in cazul in care avem și oferte mincinoase).

Oricum îmi voi achiziționa licențe antivirus pentru PC și mobil de la ESET pentru că în această perioadă au oferte bune.

Însă voi arunca o privire și pe restul de produse (gadgeturi, electrocasnice, mobilier, unelte și scule).

Vio73
#StarMember & October Problem Solver

Salutare!

Eu aș vrea un laptop mai performant, de la eMag sau Altex .

Dar să vedem și ce reduceri au pe bune, nu doar în reclame.

Iar de la Orange, dacă voi găsi, o husă flip pentru Xiaomi 13 T pro.

Dacă nu găsesc la ei, mă reorientez!

Mulțumesc de topic!

BlackWolf
Maestru

Salutare!

Bun topicul. Eu vanez de Black Friday inca un laptop mai bun de 17 inchi ca laptop secundar de care am nevoie, de preferat Lenovo sau Asus, care sa se alature unui Lenovo Legion. Si poate mai iau inca un SSD si lucruri utile si interesante de care am nevoie, daca vor fi la oferte bune. Ma voi uita in special la eMag, Altex, Flanco, evoMag si Cel.ro...

Ca sa nu iei teapa cu oferte fake care predomina de Black Friday-ul de la noi, trebuie sa fii atent si sa urmaresti tot timpul anului produsele care te intereseaza. Eu asa fac si imi dau seama usor ce merita si e oferta buna si ce nu si e teapa...

Tu ce vrei sa iei si de unde?

Nandy1973
Junior entuziast

Casti wireless over ear mai calitative,poate si o bratara fitness.Le cumpar acolo unde gasesc pretul mai mic.

Pololică
#StarMember

Sincer, inca nu stiu. Nu ma astept sa fie prea multe produse, cat o oferta pe partea de servicii.

alterego
Cunoscător

Eu vreau timp cu 99% reducere de orice Black Friday... timp în plus 😉

MihaiC99
Junior entuziast

Eu as merge pe gratis.

99% din infinit..........🙂

Cu toții am vrea mai mult timp liber. Ar trebui scos la licitație și cine oferta mai mult sa beneficieze de oferta. 😂😂😂

Miha_Z
#StarMember

Mama ar vrea sa schimbe aragazul, că i s-a stricat cuptorul și așteaptă să vadă dacă vor fi reduse la Black Friday.

Aveți vreo recomandare de marca și magazin unde ar putea fi vreo reducere mai buna?

Buget si necesitati?

https://www.emag.ro/pachet-rustic-incorporabil-dolce-vita-vintage-cuptor-electric-si-plita-gaz-studi...

Eu am astea la favorite de cateva luni. Astept sa ... astept. Ce am acum inca merg fara probleme si nu prea ma indur sa le schimb.

N-ar mai vrea cuptor electric, că e posibil sa se fi ars vreo siguranță și n-a găsit pe nimeni care să se priceapă sa se uite la el. Și ar prefera sa fie tot pe gaz și cuptorul.

MihaiC99
Junior entuziast

Alegerea unui aragaz nu este o decizie ușoară și necesită  niște informații suplimentare:

• Buget
  • Dimensiuni
  • Culoare
  • Marca
  • Incorporabil (plita + cuptor)
  • Samd

De obicei prefer sa achiziționez acest tip de produse din magazinele fizice.