20-09-2024 11:39 AM - editat 20-09-2024 11:53 AM
Multe dintre lansările anunțate în ultima perioadă mi se par extrem de interesante. Ce ziceți dacă aflăm împreună mai multe detalii despre câteva dintre ele și apoi le dezbatem puțin? 😊
1. Apple Vision Pro: O nouă eră a realității augmentate
Apple a anunțat recent Vision Pro, un headset revoluționar de realitate augmentată (AR). Acest dispozitiv combină AR și VR pentru a crea experiențe captivante pentru utilizatori.
Câteva caracteristici:
2. Tesla Cybertruck: Viitorul vehiculelor electrice
Cybertruck este un concept la care Tesla a început să lucreze încă din 2019 și a intrat în producție la finalul anului 2023. Acest vehicul electric este cunoscut pentru designul său futurist, exoscheletul rezistent la gloanțe și autonomia impresionantă, făcându-l unul dintre cele mai discutate EV-uri.
Câteva caracteristici:
Și o mențiune – nu o să fie disponibil în Europa pentru că nu respectă reglementările Europene.
3. Samsung Galaxy Z Fold6: Revoluția telefoanelor pliabile continuă
Samsung a lansat Galaxy Z Fold6, cea mai nouă versiune a telefonului său pliabil. Acest model vine cu un design mai durabil, un ecran mai rezistent și super-subțire pentru o productivitate crescută, îmbunătățit cu funcțiile Galaxy AI.
Câteva caracteristici:
4. Microsoft Copilot: Productivitate asistată de AI
Copilot de la Microsoft integrează AI în aplicațiile folosite zilnic, precum Word, Excel și PowerPoint, făcând mai ușor automatizarea sarcinilor, generarea de conținut și analiza datelor.
Câteva caracteristici:
Acestea sunt doar unele dintre marile lansări ale anului, eu le-am ales pentru că mi s-au părut extrem de interesante și futuriste. Cel mai mult aș vrea să încerc Apple Vision Pro, chiar sunt curioasă cum poate fi integrat acest device în munca de birou și cred că ar fi o super experiență să vezi un film așa 😎
Care vă place cel mai mult? Aveți și alte produse sau servicii noi lansate sau care urmează să se lanseze și le așteptați cu nerăbdare? Haideți să discutăm în comentarii 😊
la 20-09-2024 03:14 PM
Multumim, Mihaela, pt aceste noutati!!!
Cel mai mult ma intereseaza Copilot de la Microsoft, sa vad cat ma va ajuta in activitatea mea.
la 24-09-2024 09:37 AM
Și eu am pe listă să testez Copilot de la Microsoft 🙂
la 20-09-2024 09:03 PM
Multumim pentru articol Mihaela!
Cat despre masina lui Elon, sper sa nu ajunga niciodata in Europa. Insa, cum orice e posibil cu bani, posibil pe viitor sa avem legea schimbata in ceea ce priveste masa maxima admisa a unui autovehicul pentru a putea fi condus cu un carnet categoria B. Eu sper sa nu...
Cat despre Copilot de la Microsoft, pare destul de fain, l-am testat, si are destul de multe caracteristici faine care iti fac munca mai usoara, si mai rapida, insa eu sunt putin mai old style, si daca pana acum nu am apelat la AI pentru a face orice cu orice soft Microsoft, nu stiu cand o voi face:)
Seara faina!🌙
la 24-09-2024 09:36 AM
Cu Cybertruck da, vedem ce se va întâmpla și dacă va reuși să ajungă în Europa 😊
Aș testa și eu Copilot de la Microsoft ca să economisesc timp pe anumite activități. Și eu sunt old school cu niște lucruri pe care le fac, de exemplu încă îmi place mult să am to do list în agendă, cu toate activitățile scrise de mână și să bifez atunci când termin ceva ✔️ E timp și pentru AI 😊
21-09-2024 05:15 AM - editat 21-09-2024 05:16 AM
Mulțumesc pentru acest topic el fiind unul interesant!
Pot spune că am testat puțin Microsoft copilot vs Google Gemini ( care a devenit gratuit pentru utilizatorii android) și mi sa părut că copilot a răspuns mai bine sarcinilor deocamdată.
Eu personal aștept tehnologia de încărcare promisă de realme supersonic 320 w
În prezentarea live făcută de realme, evoluţia încărcării a fost una remarcabilă:
Sursa aici
De asemenea și aceasta tehnologie pare interesanta.
Ochelari pentru nevăzători cu tehnologie artificiala.
la 24-09-2024 05:19 AM
la 25-09-2024 04:10 PM
Eu as avea o curiozitate: Huawei Mate XT si HarmonyOS Next. Ultima schimbare "cu scandal" a fost achizitia Microsoft a seriei de mobile Nokia Lumia.
Am fost intotdeauna curios legat de sistemele de operare (din cele foste sau existete, doar doua am "ratat": Ubuntu Edge/Ubuntu Touch si KaiOS, restul [Symbian, BBOs, Windows Phone 7, Windows Phone 8.1, WIndows Mobile 10, IOs, Android cu si fara GMS] mi-au trecut toate printre degete)
la 29-09-2024 04:51 PM
Huawei Mate XT a cam rupt gura targului 😄 vorba aia, nu degeaba is banati in SUA.
Abia astept review-urile, am o curiozitate de cand am vazut primele poze si video-uri. Si anume, partea exterioara a ecranului unde se indoaie, sunt ft curios cum va rezista aia, stim cu totii cat de sensibile sunt aceste ecrane, cum apesi putin cu unghia ramane urma pe viata pe ele. Avand in vedere ca partea respectiva e expusa, sunt curios cum va rezista in "every day use".
la 27-09-2024 05:51 PM
Cred că aș testa mașina de la Tesla, în rest nu mi se par relevante activitățile asistate de AI.
27-09-2024 06:34 PM - editat 27-09-2024 06:35 PM
Da, sunt interesante aceste lansari, dar mai sunt si altele, de exemplu Huawei Mate XT, Honor Magic V3 sau Google Pixel 9 Pro Fold...
la 29-09-2024 04:48 PM
Cineva pasionat de drone pe aici? Am vazut ceva super misto pe Indiegogo!
Legat de vision pro vanzarile is cam la pamant din cate am vazut (https://gizmodo.com/apple-vision-pro-u-s-sales-2000469302)
Iar apple ar trebui sa vina in viitorul mai apropiat cu o versione mai light, aka non pro si cu un pret mai "friendly" daca vor sa ajunga sa se vanda si astea ca pita calda 😄 + evident multe updateuri si useri care vor sa foloseasca asa ceva.
02-10-2024 11:33 PM - editat 02-10-2024 11:36 PM
Cu Honor Magic V3 scapi de griji!
Se curata automat!
la 03-10-2024 12:38 PM
WOW 😮 Acuma sa incerce si cu Huawei Mate XT :))
04-10-2024 03:24 AM - editat 04-10-2024 03:26 AM
Mi-a plăcut și acest videoclip cu Xiaomi 14 Pro
Nu ma risc cu al meu Xiaomi 14 ultra.😁
@Orange Romania S.A. 2024
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J40/10178/1996
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor