anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Cum sa folosesti WhatsApp pe mai multe telefoane?

RafaHelper
#StarMember

Daca pana acum puteai folosi WhatsApp doar pe un telefon, ei bine, începând cu aceasta săptămâna poți folosi același cont de WhatsApp pe maxim 4 dispozitive, fie ele telefoane, tablete sau laptop-uri.

Cum adaugi contul de WhatsApp pe un al doilea telefon?

Pașii ce trebuie urmați sunt foarte simpli si poți face acest lucru pe orice dispozitiv cu WhatsApp instalat recent. Eu o sa va prezint metoda pentru un alt telefon cu Android mai jos.

Pasul 1 - Instalați aplicația pe al doilea dispozitiv si deschideți-o sau intrați in ea.

Pasul 2 - Apăsați Acceptați si continuați

RafaHelper_0-1682625465532.jpeg

Pasul 3 - Atingeți cele 3 puncte din coltul dreapta sus ca in imaginea de mai jos

RafaHelper_1-1682625531416.jpeg

Pasul 4 - Alegi opțiunea Asociați un dispozitiv iar un cod QR cu instrucții va apărea pe ecran

RafaHelper_2-1682625563317.jpeg

RafaHelper_11-1682627840271.jpeg

Pasul 5 - Lăsăm deoparte telefonul cu codul QR pe ecran si deschidem WhatsApp pe telefonul principal acolo unde deja este instalat WhatsApp si il putem folosi. Apăsam pe cele 3 puncte din coltul dreapta sus ca in imaginea de mai jos

RafaHelper_3-1682625841789.jpeg

 

si alegem Dispozitive asociate

RafaHelper_4-1682625945335.jpeg

Pasul 6 - Apăsam pe butonul Asociați un dispozitiv si introducem codul pin al telefonului sau amprenta pentru a autoriza acțiunea

RafaHelper_5-1682625982011.jpeg

Pasul 7 -  Se va deschide camera si suntem rugați ca scanam codul QR de pe telefonul al doilea

RafaHelper_6-1682626020255.jpeg

Pasul 8 - După ce am scanat codul QR al doilea telefon a fost conectat automat si vom putea folosi aplicația WhatsApp in mod normal si pe al doilea telefon fără a fi deconectați de pe primul telefon.

Note:
Nu mai trebuie să vă țineți telefonul conectat la internet pentru a utiliza WhatsApp pe dispozitivele asociate, dar acestea se vor deconecta dacă nu folosiți telefonul timp de peste 14 zile.
Pentru a vă înregistra contul WhatsApp și a asocia dispozitive noi, aveți nevoie de telefonul principal.              Puteți asociat WhatsApp pe maxim 4 dispozitive diferite sau de același fel.

Cum deconectam al doilea telefon de la contul de WhatsApp?

Daca nu mai doriți sa utilizați WhatsApp pe al doilea telefon trebuie sa urmați pași de mai jos pentru a va deconecta sau contul se va deconecta automat in 14 zile daca nu il folosiți pe al doilea telefon.

Pasul 1 - Atingeți cele 3 puncte din coltul dreapta sus ca in imaginea de mai jos

RafaHelper_7-1682626854887.jpeg

Pasul 2 - Apăsam opțiunea Setări

RafaHelper_8-1682626901101.jpeg

Pasul 3 - Apăsam pe Cont

RafaHelper_9-1682626957283.jpeg

Pasul 4 - Apăsam butonul Deconectați

RafaHelper_10-1682627025154.jpeg

Aceștia au fost pași prin care poți folosi WhatsApp pe un al doilea telefon sau mai multe. Poti face același lucru si pe iPhone, iPad, tableta cu Android, dispozitiv cu Windows sau din browser accesând: https://web.whatsapp.com

Daca ai întrebări despre pașii de mai sus sau ai nevoie de mai multe informații pune un comentariu mai jos si vei primi un răspuns.

20 Răspunsuri 20

Miha_Z
#StarMember

Frumoasa prezentarea si foarte in detaliu ai explicat fiecare pas ce trebuie parcurs. E bine că au adăugat și aceasta optiune și se poate folosi simultan aplicația de pe mai multe device-uri. 

RafaHelper
#StarMember

@Miha_Z si mie mi se pare foarte utila aceasta funcție mai ales daca ai un cont la comun cu cineva sau folosești contul pentru afacere/business si intri in legătura cu clienții. Eu l-am folosit cand am avut telefonul principal in service, am asociat repede cu un telefon mai vechi si am putut utiliza in mod normal contul fără sa mai fac backup la date si conversații. 

delfinas
#StarMember

Bun tutorial, Rafa!!!

E bine că au lăsat facilitatea asta, pe  care o au și alte aplicații de multă vreme.

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver

Foarte util! 🙂

Eu unul nu stiu cum sa scap de el de tot. :)) Dar pentru cei care vor sa-l foloseasca pe mai multe dispozitive, e cu siguranta un tutorial foarte util. 🙂

Client Orange

Înțeleg, dar find foarte popular nu prea ai încotro. Eu folosesc doar WhatsApp, SMS 😂 si Telegram ocazional.

@arsradu: Nu vei putea scăpa, din cauza mediului de activitate. Eu așa am ajuns să-l instalez: Oricât aș fi vrut să trimit o foto / document ca atașament, răspunsul era: Whatsapp. Nu am avut încotro și m-am ”încălțat” cu el. Alt domeniu similar: Eu, de modă veche, am de făcut un transfer bancar. Și ce crezi că primesc pentru transfer? IBAN cumva? Ai ghicit: un număr de telefon 🤣🤣

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver

Exact asa am ajuns sa-l instalez si eu. Nu-l folosesc foarte des, si doar cu cateva persoane. Dar mereu ma lovesc de el. Vreau sa vb cu cineva: "da-mi pe Whatsapp". Vreau sa sun: "suna-ma pe Whatsapp". :)) Vreau sa-i trimit cuiva o locatie din Google Maps: "da-mi share location pe Whatsapp". Jesus! Exista si alte mijloace de comunicare decat Whatsapp si Facebook!

Ce s-a intamplat cu apelurile simple, de voce? Ce s-a intamplat cu SMS-ul? Ce s-a intampla cu email-ul? Unde au disparut? Cum zicea o cunostinta de-a mea: "n-ai FB, nu existi." Well, presupun ca nu exist in cazul asta. Si imi place asa. Daca existenta e conditionata de folosirea anumitor aplicatii de social media, prefer asa cum e acum. Cand a picat FB, WA si ce mai era, acum vreun an, Comunitatea s-a umplut de oameni care raportau ca nu le merge "internetul". Internetul! Pentru ca, pentru ei, totul se invartea in jurul acelor aplicatii. Nu mai au aplicatiile alea, considera ca nu mai au internet. Nu mai pot comunica. Se panicheaza. Nu stiu...nu mi se pare ok. :))

Eu unul sunt mai ancorat in realitate, si, ca si tine, "old fashion". Nu imi place sa-mi instalez un milion si o suta de aplicatii, cand am deja aplicatii built-in cu care imi pot face treaba foarte bine.

Dar, cum zicea si Rafa, este intr-adevar un mijloc de comunicare foarte popular. So, daca am cum sa-l evit, prefer sa-l evit. Daca nu, ma conformez, ce sa fac? :))

Client Orange

Moșule, ce tânăr ești!!! :)))

@arsradu: Dacă pui în oglindă ”FB”sau dacă vă priviți ”face 2 face”.... ce crezi că vei vedea? Răspuns: BestFriends. Cât privește panicarea... așa e cu cei conectați cu memoria la internet: uită tot la un lock down. Despre conformare... corect. 

mihai_13
Maestru

prefer pentru poze/filme/documente/etc gmail/imail  sunt old 🙂  whatsapp doar pentru vorbit  international ..

edit.ps.   whatsapp are de la mine 1 steluta pe "store"  asta ca nu pot "da" -10  

de ce !?  ;  poti trimite o poza/urare/film/etc la doar 5 persoane -  si limita de 30mb/etc  pentru un filmuletz sau document/etc 

Salut @mihai_13

S-au mai schimbat limitele in mai 2022, iți las detalii mai jos:

Acum puteți trimite prin WhatsApp fișiere cu dimensiunea de până la 2 GB odată, protejate prin criptare integrală. Această limită a fost mărită de la 100 MB și considerăm că va fi utilă pentru colaborarea în companiile mici și grupurile școlare. Sursa: https://blog.whatsapp.com/reactions-2gb-file-sharing-512-groups

Puteți trimite până la 100 de fotografii sau videoclipuri simultan și puteți adăuga o legendă la fiecare fotografie sau videoclip.
Dimensiunea maximă permisă pentru document este de 2 GB. Pentru a trimite un document în WhatsApp, documentul trebuie să fie salvat local pe telefon. Alternativ, WhatsApp va apărea ca o opțiune în meniul de partajare al aplicațiilor care gestionează documente. Când descărcați un document, acesta va fi salvat automat în folderul Documente WhatsApp: Documente WhatsApp/Media/WhatsApp, care poate fi accesat cu o aplicație de explorare a fișierelor. Sursa: https://faq.whatsapp.com/

"pe bune" "star.member"  !!!     ai facut proba  ?!!  🤣   cred ca whatsapp a copiat  "puterea" de la Telegram  !   si a postat pe site la  zuchenberg .

ps. apropo mai MULT de 30 foto nu trimiti lu fratele tau  pe whatsapp

 

@mihai_13 nu trebuie sa "probez", eu doar am publicat informații postate de WhatsApp care au fost verificate înainte de a fi publice.

Nu am menționat despre limita de persoane, probabil ca este 5 așa cum spui tu. Poti sa faci oricând un grup cu mai mult de 5 persoane si trimiți fișierele tale acolo. WhatsApp nu încurajează o acțiune de tip spam, tocmai de aceea exista o limita de 5. 

Cat despre numărul maxim de poze trimise odată, iți pot confirma ca am trimis 100 in trecut, probabil iti pot confirma si alti useri sau iți poți confirma singur făcând un test.

Daca totuși ai probleme cu aplicația WhatsApp iți recomand cu drag sa le scrii celor de la suport: https://www.whatsapp.com/contact/

@mihai_13 am incercat sa trimit acum peste 40 de poze și a mers. Și eu știam același lucru ca și tine. Anul trecut a trebuit sa trimit peste 100 de poze și eram condiționată de maxim 30 poze. E bine că s-a ridicat acea limitare.