anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Nu mai pot descarca factura pentru serviciile fixe odata cu trecerea la aplicatia my orange

m6
Junior

Odata cu trecerea la aplicatia my orange cu cont de orange romania communications nu mai pot descarca factura pentru serviciile fixe. Cum se procedeaza in aceasta situatie cu care nu m-am confruntat in  my orange fix ( fosta aplicatie devenita indisponibila dupa 30 sept). Mentionez ca am oprit, dezinstalat si reinstalat my orange in speranta ca se piate descarca factura. Nimic. Am telefon de ultima generatie si folosesc ultima versiune de Android .

8 Răspunsuri 8

Vio73
#StarMember

Salutare!

Ai detalii despre cum să descarci factura aici:

 

https://www.orange.ro/help/orange-expert/aplicatia-my-orange/abonamente/cum-descarci-o-factura-in-ap...

Baftă! 

Eu iti multumesc pt raspuns, doar ca nu ai fost atent. Eu cand am spus ca nu se poate downloada factura m-am referit la APLICATIA my orange, nu sa intru pe site. Si da, stiu pas cu pas cum de intri ca sa o downloadezi, doar ca nu merge.

Vio73
#StarMember

Dacă urmărești totul, este vorba despre aplicația de pe telefon, nu de intrat pe site.

Succes!

Eu nu am inteles de ce raspunzi la altceva decat ce am intrebat eu. Linkul pe care l-ai pus nu are nici o legatura cu apilcatia mobila. A fost vreo secunda vorba despre cum ajung in locul de unde imi downloadez factura? Nici vorba. Am reclamat ca nu se poate downloada, nu cum ajung acolo. Daca n-ai raspuns la ce intreb nu mai te obosi. Multumesc.

TheSpecialist
Maestru

In telefonul ăla al tău de ultima generație, cu ultima versiune de Android, activează și autocorectul, pt o mai buna fluiditate și înțelegere a textului. 

Vă rog nu mai îmi pierdeţi timpul dacă nu aveți răspuns la întrebarea pe care am pus-o şi vă luați de nimicuri că n-am şapcă cu leduri cãnd postez. Uite, pentru specialişti şi campioni, pun şi un desen mai jos, poate se  înțelege ce reclam. 

Screenshot_20221006-080804_My Orange.jpg

E ciudat. Mie imi apare asa doar in ziua emiterii facturi (si de obicei dimineata). Pana seara (cel tarziu a doua zi) imi apare si Descarca factura detaliata.

Stii sa stergi cahe-ul aplicatiei (setari-aplicatii...)? Eventual sterge datele aplicatiei (din setarile telefonului) si mai logheaza-te o data.

DanielaH
Moderator

Salut, m6! Bun venit în Comunitate!

Ce se întâmplă când apeși pe butonul "Descarcă factura"? Primești vreun mesaj de eroare?

P.S. am editat noi textele (erorile de typo)