la
26-10-2025
11:16 PM
- editat ultima oară la
03-11-2025
09:04 AM
de
AndreeaAC
Mulțumesc, "Orange", că m-ați pus din nou într-o situație jenantă! 😡 Incă nu știu ce am de plătit la factură! Am fost client Telekom, m-ați preluat, iar acum ne-ați migrat către My Orange (oficial)! În noul My Orange am ajuns să am în cont două facturi cu două referințe (daca asta inseamna "Ref"), deși până acum am avut o singură factură și o singură referință)! Sunt atât de nervos încât nici măcar nu mai pot scrie! Rezolvați problema cât mai urgent, altfel 100% fac reclamație la ANPC pentru că m-ați pus în postura de a nu ști ce factură să plătesc! Dacă plătesc suma totală pe o factură, o să apară pe cealaltă referință că nu am plătit! Pe Facebook am scris un mesaj privat și am sentimentul că a fost degeaba, presimt că nu rezolvați nimic, iar data scadenței se apropie, iar eu nu știu ce factură să plătesc! Cu o factură mai veche cred că nu mai pot plăti, deoarece ați schimbat codul de abonat! ( și cu toată încurcătura asta, nu mai înțeleg nici cât trebuie să plătesc). Doamna sau domnișoara Denisa a răspuns: "Ne interesăm și revenim către tine," în loc să spună: "Rezolvăm și revenim către tine." Am cerut soluții, nu răspunsuri la întrebări. Totul este un haos în My Orange, iar ultimele facturi (deși ar fi trebuit să fie una singură) sunt la fel de haotice. Căutați pe Facebook mesajul privat de la "Elyan Nikolaos", acolo am oferit toate detaliile despre probleme!
la 28-11-2025 12:02 PM
@Ilie43 1) Pe forum sunt și angajați ai companiei Orange, nu doar clienți, iar tot ce am scris se adresează companiei în general. 2) Adresa de email pe care mi-ai scris-o, mi-a fost comunicată până la urmă de operatorii social media pe Facebook (deși puteau să mi-o comunice de luna trecută, că nu mai scriam public pe Facebook sau pe Comunitatea Orange), însă, spre rușinea Orange, la secțiunea CONTACT (unde ar fi trebuit să fie prezentă), nu exista adresa respectiva (sau o altă adresă de email) ci au ascuns-o în secțiunea „Help”. Eu înainte scriam sesizarile pe site, în formular, dar niște „binevoitori” de la Orange au făcut „un bine” clienților și au scos formularul de pe site.
la 28-11-2025 12:40 PM
Salut!
Sper sǎ îți fie de folos adresa de e-mail și cu puțin calm, sǎ îți rezolvi problema.
Spor!👍
@Orange Romania S.A. 2026
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor