anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Aplicația My Orange Fix - probleme la autentificare

FlorynF
Junior
Bună ziua! Am actualizat aplicația My Account Fix și a devenit astfel My Orange Fix, însă am probleme la autentificare. Când introduc adresa de mail și parola asociate contului meu pentru a mă loga, îmi spune că a apărut o eroare și că se pare că numele de utilizator sau parola au fost introduse greșit. Menționez că pe site-ul Orange, când introduc aceleași date, reușesc să intru în cont. Ce trebuie sa fac ca să mă autentific și în aplicație? Mulțumesc!
8 Răspunsuri 8

And04
Senior
Buna ziua, FlorynF Fiind intr-un moment de tranzitie intre platforme, uneori mai apar anumite bug-uri. V-as recomanda sa dezinstalati aplicatia si sa o reinstalati din nou. Mie asa mi-a functioant dupa ce am facut update-ul de la My Account Fix la My Orange Fix. Asteptam vesti. Sarbatori cu bine!

FlorynF
Junior
Mulțumesc pt răspuns! Am încercat și varianta propusa de d-voastră de câteva ori, dar fara succes. Aceeași problema, din păcate.

And04
Senior
Chiar acum m-am logat in My Orange Fix si a functionat. Verificati ca aveti o conexiune stabila la internet. Verificati ca ati introdus corect email-ul si parola. Puteti incerca si cea de-a doua varianta de autentificare, cea cu numarul de telefon. Daca tot nu functioneaza, sunati la Serviciul Clienti, prin apel la 300.

FlorynF
Junior
And04, voi suna la ei. Am incercat toate variantele și nu am reușit. Cred că e o problema pe care cei de la Orange pot sa o rezolve și voi reveni cu un mesaj eventual. Mulțumesc!

DanielaH
Moderator
@FlorynF, s-a rezolvat situația? Ai reușit să accesezi aplicația?

FlorynF
Junior
Am reușit să acceseze aplicația, dar m-am logat cu numărul de telefon orange. Cu adresa de mail și parola tot nu am reușit. Și sunt sigur că sunt corecte, deoarece le folosesc pe site-ul web de la Orange pentru autentificare. Aceeași problema o am și când vreau sa intru pe aplicația Orange TV Connect, doar că aici nu am posibilitatea de a mă loga cu nr de telefon.

AlexL
Începător

Nici eu nu ma pot conecta. Tot erori peste erori. Am ajuns intr-un punct in care mi se cerea sa dau acces la contacte aplicației. Nu sint de acord cu asta și n-o sa dau acces aplicației. Sa le fure dar acceptul meu nu-l vor avea.

Am încercat sa plătesc direct din contul de card. Am introdus codul de abonat primit de la Orange și am eroare. “Introduceți datele din factura”. Pai factura nu am putut sa o vizualizez ca nu funcționează aplicația. 
La ultima încercare de introducere a numărului de telefon in aplicația MyOrange Fix a apărut mesajul “codul de abonat este asociat altui cont” 

Ce naiba sa fac?

DanielaH
Moderator

@AlexL, aplicația My Orange Fix este acum My Orange.

Uite aici mai multe detalii.