de acord,foarte buna idee,si eu m-am dus in magazin cu vreo 4 si m-am intors cu ele acasa.
daca nu le vor,le desfac eu pentru proiecte amuzante,dar ideea este ca in america,si nu mai stiu unde si in europa,sunt centre de colectare,si terminale unde scanezi telefonul sau tableta si primesti bani pe ele.
am in pod calculatoare,tablete,monitoare,nu am ce face cu ele,nu am unde sa le repar/recuperez ceva din ele,le folosesc ptr proiecte 🙂 gen laser,lupa,etc
dar este pacat ca nu se colecteaza,de exemplu asa cum duci la buy back 1 telefon, la cumparat unul nou sau la inceput de abonament(nu stiu la care se incadreaza), duci 1-2-10,iei un voucher si iei de ex casti,boxe,huse,etc pentru ca niciodata accesoriile nu se vand in ritm masiv.
@razvan,nu stiu unde ai vazut ca te poti duce cu 3,mie mi s-a primit 1.
de ce sa le aruncam,cand pot fi reciclate?
da,sunt foarte de acord.
@Ascary,foarte foarte frumos,bravo!
noi nu avem lucruri de ultima generatie,si care stau in pod sunt decedate.
am incercat sa dau telefoanele bune unora care se plangeau ca nu au si le trebuie....si dupa cateva zile le-am primit inapoi...probabil sperau nu la ceva functional ci la ceva de ultime generatii.
dupa cateva experiente de astea,am jurat ca nu mai fac.
cu multi ani in urma am dat unui tanar,elev,un 486 cu monitor cu tot,si a fost asa de fericit!
asa se merita,dar altfel,nu.