anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Vreti un program nou Buy Back cu valorificare in magazinul online?

RafaHelper
#StarMember
Am vazut discutiile despre actualul program Buy Back de la Orange si eu unul sunt nemultumit de el.
As vrea un program nou in cadrul caruia sa poti duce pana la 5 telefoane in magazin si sa primesti vouchere atat pentru magazine fizice cat si pentru magazinul online valabile la prelungire. Iar voucherele sa fie cumulabile pentru noua achizitie. De exemplu am foarte multe telefoane mai vechi acasa pe care as vrea sa le valorific si in acelasi timp sa stiu ca vor fi reciclate.
Ce parere aveti?
26 Răspunsuri 26

Jay
Campion certificat
Cred ca toti vom fi de acord cu tine.. Si eu am multe telefoane acasa mai mult sau mai putin folosite.. unele chiar deloc 🙂

Miha_Z
#StarMember
Cu siguranta cand e vorba de un castig in plus cu toti vom fi de acord. :))

Razvan
#StarMember
Și în acest moment poți utiliza vouchere de la buy back în magazinul online. Cei drept poți duce doar 3 telefoane odată, din care unul sa fie cu taste, parca asa era o condiție.

Laura_cio
Senior
Cu ceea ce propui tu, și eu sunt de acord. E chiar un beneficiu adus clienților.

DANNY
Junior entuziast
Ar fi super sa faca asa. Si la programul de loialitate ar trebui umblat ca nu este ok dupa parerea mea. Cei din retea nu sunt avantajati deloc...

Ascary
Campion certificat
Cine are cinci telefoane vechi acasă?! Eu am doar unul,un Nokia cu taste. Pe asta nu l-a vrut nimeni 🙂 Telefoanele mai vechi de doi ani le dau cadou,la nepoți,unchi sau mătuși.Nu am vândut în viața mea un telefon. Nu mă pricep,iar satisfacția este mai mare când faci o bucurie cuiva fie ea și sub forma unui telefon mai vechi. Am împărțit pe Softpedia tot ce nu folosesc. Laptopuri,router,telefoane,periferice. Un copil tot de pe forum nu m-am lăsat până nu am scos televizorul de pe perete și i l-am dat lui. De atunci în fiecare primăvară mă întreabă: "unchiul Popascu,ce nu-ți mai folosește anul asta?" :))

Razvan
#StarMember
Note 9 :)))

TheSpecialist
Maestru
Ar fi interesant sa putem direcționa spre reciclare prin Buy Back nu doar telefoane ci și tablete, Smartwatch-uri și alte gadgeturi care în esență folosesc aceasi tehnologie și au aceleași componente fizice. În acest fel s-ar extinde disponibilitatea de a utiliza programul pt mulți clienți.

Miha_Z
#StarMember
De apreciat gestul tau Ascary, in inima acelui copil ti-ai castigat un loc aparte. Si eu am un singur mobil in plus, e pus deoparte si nu l-as da niciodata. Deci si pentru mine pica varianta cu cele 5 mobile buy back. :))

Miha_Z
#StarMember
The Special List e buna varianta oferita de tine, in lipsa de alte mobile ar fi bine ca sa putem oferi buy back si alte accesorii.

Vio73
#StarMember
Interesantă ideea de a duce mai multe telefoane odată. Eu știu că se poate doar unul. Poate aude și vede cine trebuie!

Romeo_
Senior certificat
Sa nu uitam ca Orange este totusi o afacere si pentru a se dezvolta trebuie bine gandite ideile...altfel iese in pierdere si se ajunge la faliment.Ideea e foarte buna pentru clienti si o sustin, dar cum ar castiga Orange din acest aspect?Ceea ce vreau sa spun, Rafa, este schimbul de roluri : te propun patron Orange(fictiv) sa realizezi profit, ori cu aceasta idee nu prea iese ;))

RafaHelper
#StarMember
Salut @Romeo, Decand tu ca si client te gandesti la afacerea Orange? :D Noi putem propune idei, hai sa il lasam pe alti sa faca calcule si profit ;) M-am documentat putin si intr-un telefon se regasesc circuite din aur, argint si cupru. In medie un telefon contine componente pretioase in valoare de 9-10 euro. sursa: https://www.youtube.com/watch?v=Jn7oNH2-nqc Cred ca din reciclat se pot face bani frumosi, trebuie doar sa sti cum.

Romeo_
Senior certificat
Salut Rafa,de cate telefoane este nevoie pt a aduna un gram de aur?Ne apucam de reciclat? ;)))