anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Statusul comenzii online se misca invers

hdsi
Junior entuziast
Am o comanda la un 13 Pro Max - pana astazi avea statusul 'aprobata'. Acum si-a schimbat statusul inapoi la 'in procesare'.
Conform acestei pagini asta este ordinea : In procesare > Validare -> Aprobata -> La curier -> Livrata
https://www.orange.ro/help/cum-pot-afla-care-este-statusul-comenzii-mele-din-magazinul-online-107
Deci comanda mea a mers de la 'In procesare' la 'Aprobata' si acum e iar 'In procesare'.
Ce sa inteleg din asta ?
Mentionez ca la ultima comanda in 2019 nici nu mi a ajuns telefonul (11 Pro Max)... am asteptat 3 saptamani dupa el, toti de la call center ziceau ca ajunge si ca nu e stres, dar am anulat comanda telefonic si am luat de altundeva. Si comanda aia ce nu a ajuns avea status aprobata...
27 Răspunsuri 27

delfinas
#StarMember
@Viocat, multumesc pt ca, inca o data, imi confirmi si ca-mi intaresti ideile. Acum ma simt mult mai bine.
Ai găsit răspunsul potrivit? Marchează-l ca soluție si/sau oferă-i o apreciere, așa îi ajuți și pe ceilalți să-l descopere mai ușor!

hdsi
Junior entuziast
am vorbit pe chat cu un asistent.. gagica mi a zis asa : cand plasezi o comanda ea are status 'aprobata' cateva minute apoi se schimba si ramane la status 'in procesare' pana ajunge la mine. apoi mi a zis sa stau linistit ca ajunge telefonul saptamana asta, maxim 5 zile lucratoare.

Dinu0
Junior entuziast
Si mie tot linistit imi zic sa stau ca ajunge. Eu aveam ca termen de livrare vineri, 25 martie, dar nici pana astazi nu a venit si nici awb nu am primit.

Aalina
Junior
Buna ! In aceeasi situatia sunt si eu . Comanda plasata pe 22 , data de estimare a livrării 25. Online imi apăra : comanda in curs de procesare , niciodata nu a fost schimbat acest status . Am sunat dimineata la ei , au spus ca telefonul este in depozit si urmeaza sa il ridice curierul , am sunat acum 5 minuta sa verific daca a fost ridicat , nu l-a ridicat nimeni. Au spus ca urmeaza in 1-3 zile sa il primesc , cel tarziu pana joi , dar sa mai sun maine sa ma interesez de AWB .

hdsi
Junior entuziast
am sunat si eu acum si mi au zis si mie ca la Aalina, ca diseara il ridica curierul. sa vedem… adevarul e ca in 2012, cand am luat iPhone 5 de la Orange, am sunat seara la 300 pe la 19, si mi au zis ca nu au awb dar va fi ridicat in seara aia. apoi, dupa 2 ore pe la ora 21 am fost sunat de pe un nr privat Orange - era asistenta cu care am vorbit la ora 19 si a vazut ca mi s a alocat awb-ul si m a sunat. a fost foarte frumos din partea ei. sper ca si astazi sa se genereze awb ul seara 🙂

hdsi
Junior entuziast
sunati la 300 ! am primit awb-ul, maine ajunge telefonul --- Status expediție: Expeditia a fost preluata de catre FAN Courier in data 28.03.2022 17:42 --- am resunat si le-am zis sa verifice din nou daca nu au awb-ul, deoarece colegii lor mi a zis cu o ora inainte ca disera il trimit. si iata ca chiar l au trimis si au avut awb sa imi dea 🙂

Viocat
Senior certificat
Sa te bucuri de el!

Aalina
Junior
La mine nu este nici o schimbare momentan , sper sa il primesc si eu zilele urmatoare

Aalina
Junior
Am primit si eu mail acum 5 min “ Comanda ta online a fost expediata din depozitul nostru.”

hdsi
Junior entuziast
Good. Era culmea sa nu iti vina tie si sa imi vina mie. Eu am comandat acum 3 zile, tu de peste o saptamna.. Nu am primit mail, dar macar am awb-ul. Si am vazut pe site la curier ca au intrat in posesia coletului.

DanielaH
Moderator
@hdsi, ai primit comanda?
Respectă și fii respectat, tratează toți membrii așa cum ai vrea să fii tratat și tu.

hdsi
Junior entuziast
Da. Am plasat comanda in data de 25 Martie si a ajuns in 29 Martie (livrarea estimata era 28 Martie).

DanielaH
Moderator
Mă bucur. Mulțumim pentru confirmare și te mai așteptăm în Comunitate. Să-l folosești cu plăcere!
Respectă și fii respectat, tratează toți membrii așa cum ai vrea să fii tratat și tu.