anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Statusul comenzii online se misca invers

hdsi
Junior entuziast
Am o comanda la un 13 Pro Max - pana astazi avea statusul 'aprobata'. Acum si-a schimbat statusul inapoi la 'in procesare'.
Conform acestei pagini asta este ordinea : In procesare > Validare -> Aprobata -> La curier -> Livrata
https://www.orange.ro/help/cum-pot-afla-care-este-statusul-comenzii-mele-din-magazinul-online-107
Deci comanda mea a mers de la 'In procesare' la 'Aprobata' si acum e iar 'In procesare'.
Ce sa inteleg din asta ?
Mentionez ca la ultima comanda in 2019 nici nu mi a ajuns telefonul (11 Pro Max)... am asteptat 3 saptamani dupa el, toti de la call center ziceau ca ajunge si ca nu e stres, dar am anulat comanda telefonic si am luat de altundeva. Si comanda aia ce nu a ajuns avea status aprobata...
27 Răspunsuri 27

delfinas
#StarMember
@Viocat, multumesc pt ca, inca o data, imi confirmi si ca-mi intaresti ideile. Acum ma simt mult mai bine.

hdsi
Junior entuziast
am vorbit pe chat cu un asistent.. gagica mi a zis asa : cand plasezi o comanda ea are status 'aprobata' cateva minute apoi se schimba si ramane la status 'in procesare' pana ajunge la mine. apoi mi a zis sa stau linistit ca ajunge telefonul saptamana asta, maxim 5 zile lucratoare.

Dinu0
Junior entuziast
Si mie tot linistit imi zic sa stau ca ajunge. Eu aveam ca termen de livrare vineri, 25 martie, dar nici pana astazi nu a venit si nici awb nu am primit.

Aalina
Junior
Buna ! In aceeasi situatia sunt si eu . Comanda plasata pe 22 , data de estimare a livrării 25. Online imi apăra : comanda in curs de procesare , niciodata nu a fost schimbat acest status . Am sunat dimineata la ei , au spus ca telefonul este in depozit si urmeaza sa il ridice curierul , am sunat acum 5 minuta sa verific daca a fost ridicat , nu l-a ridicat nimeni. Au spus ca urmeaza in 1-3 zile sa il primesc , cel tarziu pana joi , dar sa mai sun maine sa ma interesez de AWB .

hdsi
Junior entuziast
am sunat si eu acum si mi au zis si mie ca la Aalina, ca diseara il ridica curierul. sa vedem… adevarul e ca in 2012, cand am luat iPhone 5 de la Orange, am sunat seara la 300 pe la 19, si mi au zis ca nu au awb dar va fi ridicat in seara aia. apoi, dupa 2 ore pe la ora 21 am fost sunat de pe un nr privat Orange - era asistenta cu care am vorbit la ora 19 si a vazut ca mi s a alocat awb-ul si m a sunat. a fost foarte frumos din partea ei. sper ca si astazi sa se genereze awb ul seara 🙂

hdsi
Junior entuziast
sunati la 300 ! am primit awb-ul, maine ajunge telefonul --- Status expediție: Expeditia a fost preluata de catre FAN Courier in data 28.03.2022 17:42 --- am resunat si le-am zis sa verifice din nou daca nu au awb-ul, deoarece colegii lor mi a zis cu o ora inainte ca disera il trimit. si iata ca chiar l au trimis si au avut awb sa imi dea 🙂

Viocat
Senior certificat
Sa te bucuri de el!

Aalina
Junior
La mine nu este nici o schimbare momentan , sper sa il primesc si eu zilele urmatoare

Aalina
Junior
Am primit si eu mail acum 5 min “ Comanda ta online a fost expediata din depozitul nostru.”

hdsi
Junior entuziast
Good. Era culmea sa nu iti vina tie si sa imi vina mie. Eu am comandat acum 3 zile, tu de peste o saptamna.. Nu am primit mail, dar macar am awb-ul. Si am vazut pe site la curier ca au intrat in posesia coletului.

DanielaH
Moderator
@hdsi, ai primit comanda?

hdsi
Junior entuziast
Da. Am plasat comanda in data de 25 Martie si a ajuns in 29 Martie (livrarea estimata era 28 Martie).

DanielaH
Moderator
Mă bucur. Mulțumim pentru confirmare și te mai așteptăm în Comunitate. Să-l folosești cu plăcere!