anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

comandă cu punctele oty

Bogdan48
Începător

bună seara! acum 10 zile am plasat 2 comenzi cu același produs de pe magazinul online, aveam aprox 280 puncte, primul colet a venit iar al doilea încă e în stadiul "confitmat". am vorbit cu un consultant orange si mi-a spus ca este o eroare de la puncte si că în maxim 5 zile voi primi înapoi acele. problema este ca nu le-am primit, nici statusul comenzii nu sa actualizat si nu prea știu ce sa fac. doresc să menționez faptul ca comenzile respective nu au fost plasate de pe acest cont.

5 Răspunsuri 5

FLo1
#StarMember

Salut @Bogdan48. Se vor actualiza, doar că este necesară puțină răbdare până se procesează comanda. Dacă dorești urgentarea acestui proces (nu rămâne neoperată), poți să contactezi orange din My Orange --> Altele --> Contact și feedback --> Scrie-ne  .... și expui situația solicitată, sau poți chiar discuta cu un consultant Orangee pe chat Djingo. Te așteptăm cu vești bune.

RafaHelper
#StarMember

Salut @Bogdan48,

Dar tu ce iti doresti sa se întâmple, să primești punctele înapoi si sa anulezi comanda sau sa primesti comanda si punctele sa fie luate din cont?

MihaiC99
Campion

Salutare!

Probabil că se referea la 5 zile lucrătoare. Contactează din nou serviciul clienți pentru a obține mai multe informatii. Ai solicitat anularea comenzii? Posibil ca coletul sa fie la curier și de aici întârzierile.

Vio73
#StarMember

Salutare!

Cel mai simplu este să le scrii la adresa magazinonline@orange.ro sau să încerci să vorbești cu ei direct pe chatul magazinului online, după ora 9.00, în cursul săptămânii. Dar oricum durează ceva timp acest proces.

Baftă!

DanielaH
Moderator

@Bogdan48, ai solicitat anularea celei de-a doua comenzi? Ne poți oferi numărul comenzii și/ sau codul de abonat?