la 21-10-2025 09:09 PM
bună seara! acum 10 zile am plasat 2 comenzi cu același produs de pe magazinul online, aveam aprox 280 puncte, primul colet a venit iar al doilea încă e în stadiul "confitmat". am vorbit cu un consultant orange si mi-a spus ca este o eroare de la puncte si că în maxim 5 zile voi primi înapoi acele. problema este ca nu le-am primit, nici statusul comenzii nu sa actualizat si nu prea știu ce sa fac. doresc să menționez faptul ca comenzile respective nu au fost plasate de pe acest cont.
la 21-10-2025 10:24 PM
Salut @Bogdan48. Se vor actualiza, doar că este necesară puțină răbdare până se procesează comanda. Dacă dorești urgentarea acestui proces (nu rămâne neoperată), poți să contactezi orange din My Orange --> Altele --> Contact și feedback --> Scrie-ne .... și expui situația solicitată, sau poți chiar discuta cu un consultant Orangee pe chat Djingo. Te așteptăm cu vești bune.
la 21-10-2025 11:02 PM
Salut @Bogdan48,
Dar tu ce iti doresti sa se întâmple, să primești punctele înapoi si sa anulezi comanda sau sa primesti comanda si punctele sa fie luate din cont?
la 22-10-2025 05:02 AM
Salutare!
Probabil că se referea la 5 zile lucrătoare. Contactează din nou serviciul clienți pentru a obține mai multe informatii. Ai solicitat anularea comenzii? Posibil ca coletul sa fie la curier și de aici întârzierile.
la 22-10-2025 06:07 AM
Salutare!
Cel mai simplu este să le scrii la adresa magazinonline@orange.ro sau să încerci să vorbești cu ei direct pe chatul magazinului online, după ora 9.00, în cursul săptămânii. Dar oricum durează ceva timp acest proces.
Baftă!
la 22-10-2025 09:32 AM
@Bogdan48, ai solicitat anularea celei de-a doua comenzi? Ne poți oferi numărul comenzii și/ sau codul de abonat?
@Orange Romania S.A. 2025
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor