la 20-12-2022 11:14 PM
Buna seara! Sambata seara am comandat acel abonament de 15€ care are o reducere de 50%. Problema este ca de atunci a trecut acea zi lucratoare si starea comenzii nu s-a schimbat fiind inca in validare. Cat poate dura aceasta validare? Nu am primit niciun mail de confirmare pentru comanda si nici datele cardului nu mi-au fost cerute in momentul efectuarii comenzii cu toate ca am ales plata cu cardul.
la 09-01-2023 10:49 AM
Pe ambalaj scrie "Cartela SIM cadou cu minute, SMS, internet", deci e un prepay. Sa inteleg ca de acum trebuie doar sa astept, nu e nevoie sa sun sau sa trimit vreun mail.
la 09-01-2023 10:56 AM
@raduciudin: Cum a scris și Radu, să faci o verificare în contul tău MyOrange pentru a vedea dacă s-au operat modificările. Eventual un restart ar fi indicat la orice modificare de contract. În rest.... să te bucuri de abonament. PS: Prepay-ul decizi tu ce vei face cu el: să îl folosești personal, să-l faci cadou, dar ar fi păcat să-l lași uitat într-un sertar: nu e veșnic.
la 09-01-2023 12:43 PM
Update 2
Am intrebat un operator pe chat-ul de pe site despre activarea abonamentului si mi-a spus ca se va activa pe 3 februarie. Chiar asa mult dureaza?
la 09-01-2023 01:01 PM
Posibil ca modificarea să se fi ”parafat” abia acum, iar activarea acesteia să apară online abia cu luna următoare încheierii contractului. Până atunci.... perioadă de probă.
la 09-01-2023 01:20 PM
Acum am ramas fara semnal si am dat un restart, aparent e activat. Am sunat la *100# si acum apare ca fiind abonament. Multumesc pentru raspunsuri!
09-01-2023 01:30 PM - editat 09-01-2023 01:39 PM
@raduciudin: Cu plăcere. După cum scriam într-un răspuns anterior, un restart (cel puțin) este necesar pentru a-și actualiza configurările de cont aferente SIM-ului. Dacă vei constata că nu s-au actualizat corect, ori că anumite servicii nu sunt activate, prima soluție este un restart. Ulterior.... alte variante.
@Orange Romania S.A. 2024
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J40/10178/1996
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor