anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Status comanda - "in procesare la curier"

tudor_t1
Junior
Buna,
Stie cineva ce poate insemna la o comanda online:
"Status comandă: in procesare la curier
Livrare estimata: în curs de validare"?
A ajuns comanda la curier deja?
Nu am primit deocamdata nici o estimare a datei de livrare sau AWB, desi a trecut mai mult de o zi de cand am platit.
1 Soluţie acceptată‚

Salut, tudor_t , Statusul "In procesare la curier" marcheaza momentul in care comanda a fost preluata fizic de catre curierul Cargus; el te va contacta in vederea livrarii comenzii in termen de 24h/ 48h lucratoare.

Vizualizare soluţie în postul original

8 Răspunsuri 8

Vio73
#StarMember
Salutare! La mine, când arăta așa, era deja comanda la curier, iar în următoarea zi, a sosit deja. Acum nu știu dacă nu au influențat un pic și sărbătorile acestea și durează un pic mai mult. Sper să vină cât mai curând! Baftă!

Anca07
#StarMember
Buna Tudor, Cand are statusul in procesare la curier, asta inseamna ca Orange a inmanat coletul curierului iar acesta o va procesa si va livra coletul in timpii pe care acesta ii are contractuali. Iti spun din experienta, ca pe site, informatiile se actualizeaza putin mai greu, si la fel cum a zis si Vio, nu o data m-am trezit cu comanda acasa iar pe site era tot in status de procesare la curier:) rabdare putina si vei primi coletul:) Seara faina!

tudor_t1
Junior
Să sperăm.. Normal mi s-ar părea că în momentul în care coletul a fost livrat la curier, să primesc un email cu AWB-ul a.i. să se poată face tracking pe site-ul curierului.

teacher_
#StarMember
Salut! In această perioadă, livrările au o oarecare întârziere, datorita perioadei in care ne aflam. In principiu, la fel ca la Crăciun, va întârzia 2-3 zile. In procesare înseamnă că firma de curierat încă nu a putut estima livrarea catre tine, datorita aglomerației, și asta e cauza din care nu ai primit awb. Sau mai este și varianta ca acel produs sa îți fie livrat fara să fie actualizat statusul in contul tau (mai puțin probabil, dar s-a mai întâmplat). Sugestia mea este sa ai puțină răbdare, produsul va ajunge la tine cu putina întârziere.

FLo1
#StarMember
Tudor, Orange este unul dintre puținii comercianți care nu se deranjează să comunice AWB-ul expedițiilor. Poate din lene și comoditate. Sau ca să dea vina mai ușor pe curier pentru timpul de întârziere, timp care se datorează Orange, nu curierului. Dar asta e... fiecare cu antichitățile lui. Nu poți decât să întrebi la serviciul clienți al Orange sau să aștepți. Sper nu prea mult. LE: Și eu am o comandă pe rol la un alt comerciant. Azi, prima zi lucrătoare, pentru un produs pe stoc, a fost direct predat la curier, cu AWB, expediat și pus via avion.... mâine va ajunge la destinatar. Simplu... dacă există seriozitate.

Vrajitoarea
Cunoscător
Dupa cum e formulat, comanda a fost procesata si coletul pregatit de expediere, dar e destul de general, adica asa cum apare pare sa fie cuprins termenul intre momentul cand e data comanda catre curier pana il ridica de la expeditor, cat sta in depozitul lor, cat e in tranzit si cat sta in depozitul de destinatie, pana cand e scos in livrare efectiv. Fiind vorba de 3.05, care a fost zi nelucratoare pentru firmele de curierat, cel mai probabil au ajuns in 4 sa ridice comanda si pe azi sau maine cel tarziu ar trebui sa fie livrat.

tudor_t1
Junior
Normal, asta puteam deduce si eu.. 🙂 In fine, e alegerea lor cum vor sa faca site-ul de ecommerce, oricum, aici pe forum nu vad sa fie nimeni de la Orange care sa lamureasca misterul.. Le-am scris si pe email, nu a raspuns nimeni, ca de obicei.

Salut, tudor_t , Statusul "In procesare la curier" marcheaza momentul in care comanda a fost preluata fizic de catre curierul Cargus; el te va contacta in vederea livrarii comenzii in termen de 24h/ 48h lucratoare.