anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Status comanda 2963370

dariusdrg
Începător

Salutare, 

Am plasat o comanda care contine achizitia unui telefon cu prelungire abonament in data de 22.12, avand un temen de livrare 25.12. Stiu ca este perioada sarbatorilor si ma asteptam sa fie intarziere, dar statusul comenzii nu  s-a schimba din ziua in care am plasat-o: in procesare - confirmata. Robotelul Djingo ma ajuta,din data de 23.12 cu informatia precum careia "Comanda 2963370 urmeaza a fi preluata de curier pentru a fi livrata. Termenul estimativ de livrare este de 1-5 zile lucratoare".

Exista o alta modalitate de a afla un status si o data de livrare mai precise ?

7 Răspunsuri 7

CristianP13
Explorator

In mod normal livrarea dureaza 2 zile lucratoare, dar fiind perioada sarbatorilor durata va fi mai mare. Din pacate, statusul comenzii nu are mereu vreo legatura cu realitatea, au fost situatii cand am primit comanda, dar in status aparea tot "in procesare". Personal, estimez ca vei primi coletul pana vineri.

FLo1
#StarMember

@dariusdrg: Bun venit în Comunitatea Orange.  Așa cum am menționat și aici pe acest topic, vei fi anunțat mai repede de curierbși abia apoi se va schimba statusul comenzii.

Ce poți face? Accesează comanda și verifică dacă există factura și avizul emis. Acesta este un indiciu că produsul e pe drum, chiar dacă nu ai status modificat sau AWB comunicat.

Se pare ca factura si avizul sunt atasate comenzii, deci e promitator :)). Acum ramane de vazut daca filmez artifciile de revelion cu telefon nou sau nu:)).

Multumesc pentru interes !

Atunci e de bine! Doamne ajută!

Darius, cu siguranță pe factura pe care o ai deja în cont, regăsești S/N sau IMEI aferent telefonului atribuit ție și chiar și avizul de însoțire aferent produselor din colet, pe adresa comunicată pentru livrare. Vei observa că statusul comenzii se va modifica în ”Livrată” imediat după ce vei intra în posesia coletului de la curier. Până atunci, coletul se pare că este la curier, iar tradus în durată, până în 28 maxim 29 decembrie vei primi coletul. 

Să ai noroc de el și să te bucuri de el cât mai mult. Numai bine și An Nou fericit! 🙂 🎆 

Vio73
#StarMember

Salutare!

Nu știu ce să zic , dar până după Revelion, nu cred că poți să-ti faci prea mari speranțe.

Dacă vin înainte, e prea bine.

Din păcate, sunt doar 3 zile lucrătoare și comenzi foarte multe, care nu știu în ce măsură vor fi onorate așa de rapid!

Totuși, poate se întâmplă vreo minune și ai produsul vineri, dar mai devreme, nu cred!

Baftă!

DanielaH
Moderator

@dariusdrg, s-a livrat comanda?