anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

returnare un produs din comanda cu voucher in magazinul online

Corina_Marina
Junior
Am comandat din orange online, mentionez ca am avut un voucher de reducere si unul dintre produse nu este pe nivelul asteptarilor mele. Se poate sa il returnez si sa primesc orice fel de varianta de bani inapoi fie ca este vorba de alt voucher sau banii pe card?
1 Soluţie acceptată‚

Buna, Corina Marina! Am verificat cu colegii de la magazinul online si, din pacate, avand in vedere faptul ca valoarea voucherului s-a impartit procentual pe fiecare produs din comanda, in cazul de fata nu avem posibilitatea sa oferim inapoi valoarea aplicata pentru produsul pe care doresti sa il returnezi. Exista posibilitatea sa iti oferim voucherul inapoi doar in cazul in care doresti sa returnezi intreaga comanda.

Vizualizare soluţie în postul original

18 Răspunsuri 18

RafaHelper
#StarMember
Mulțumesc @Corina Marina ca ai revenit cu detalii! Sper ca te-au ajutat răspunsurile noastre.

Corina_Marina
Junior
multumesc tuturor pentru raspunsuri

Vio73
#StarMember
Mi se părea corect să se gădească o modalitate de rezolvare corectă, dar asta este!

FLo1
#StarMember
@Vio73: Stai liniștit pentru că au gândit-o! Dar cum soluția cea mai avantajoasă este conform devizei vânzătorului aka ”Marfa vândută nu se schimbă!”, au preferat să-l ia pe NU în brațe! La momentul NORMALULUI din prezent, ar fi trebuit să genereze un voucher pe valoarea produsului restituit conform condițiilor de returnare, chiar și cu impunerea unui termen mai scurt de valabilitate (gen 30-60 de zile), dar este ceva notoriu de pretins astfel de ”favoruri” de la #rețeaua#1. Viața merge mai departe indiferent cât de scurtă ar fi ea.