anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Returnare echipament cumpărat din magazinul online

jj-jessica
Junior

Cum pot să returnez un Samsung adaptor priză 15W typeC cumpărat din magazinul online?

1 Soluţie acceptată‚

FLo1
#StarMember

Salut Jessica. Cel mai simplu urmează pașii descriși în meniul HELP de aici: https://www.orange.ro/help/cum-pot-sa-returnez-un-produs-comandat-n-magazinul-online-109

Aceasta în ideea că te încadrezi ca termen și condiții. Sunt probleme cu echipamentul?

Vizualizare soluţie în postul original

7 Răspunsuri 7

FLo1
#StarMember

Salut Jessica. Cel mai simplu urmează pașii descriși în meniul HELP de aici: https://www.orange.ro/help/cum-pot-sa-returnez-un-produs-comandat-n-magazinul-online-109

Aceasta în ideea că te încadrezi ca termen și condiții. Sunt probleme cu echipamentul?

MihaiC99
Explorator

Poți încerca returnarea lui și într-un magazin Orange shop.

Ai detalii aici.

Bună 

Am fost la magazin Orange Shop și mi-au zis că nu se poate returna în schimb îmi oferă un telefon la promoția de black friday la care chiar pot folosi acest adaptor, așa că m-am ales cu un telefon. Chiar voiam sa-mi cumpăr unul însă în mag. online n-am găsit ceva pe plac. Scrisesem și la mag. online Help și, deși le-am trimis un mail cum că nu mai returnez, peste câteva zile a venit curierul după produs, bineînțeles că i-am zis că nu mai returnez. Acum ma bucur de telefonul meu cel nou, e fain, chiar era timpul să-l schimb pe cel vechi, era nașpa rău. 

Mulțumesc pentru ajutor!

Mă bucur că situația sa rezolvat favorabil!

O zi frumoasa!

Vio73
#StarMember & 2024 Problem Solver

Salutare!

În Orange Shop există posibilitatea să returnezi orice produs cumpărat online sau offline.

Baftă!

bica
Junior

mie mi s-a spus ca nu se poate returna un produs decat prin curier mai sunt cateva zile si se face luna de cand astept sa vina sa ridice telefonul,sunt exasperata ca nu se rezolva odata problema ,nu credeam ca cei de la Orange sunt asa de incapabili