anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Rate din angajamentul de plata

Laura3
Junior

Vreau sa imi iau un telefon nou, cu prelungire de abonament, in rate. De fiecare data cand adaug produsul in cos, imi scrie suma totala (4000 sa zicem), urmand a fi platita in rate, dar nicaieri nu apare rata. In angajamentul de plata apare, cica, suma totala defalcata in rate, dar fiecare rata apare ca fiind de 4000 lei. Imi dau seama ca e o eroare materiala, dar nici nu vreau sa bifez ca sunt de acord cu asa ceva. Ce fac gresit? Adaug aiurea produsul in cos si de asta nu imi apare cum trebuie valoarea fiecarei rate in angajamentul de plata? Multumesc!

1 Soluţie acceptată‚

Vio73
#StarMember

Salutare!

Pot să mai apară erori, asta este clar. Te sfătuiesc să le scrii celor de la Magazinul online la adresa de email [email protected] și  să le explici această situație. Și eu am întâmpinat de mai multe ori astfel de erori și nu puteam să fac achiziții, chiar îmi dădea prețuri cu mult eronate, și am rezolvat rapid în urma unor discuții cu cei de la Magazinul online, cum spuneam.

Poți să le scrii și din chatul magazinului online, în timpul programului, adică în cursul săptămânii, după ora 10, până pe la 19-20.

Baftă multă!

Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție și dă un like.

Vizualizare soluţie în postul original

9 Răspunsuri 9

MihaiC99
Campion certificat

Salutare!

Poți adăuga un screenshot?

17669.jpg

Incerc, dar vad ca nu imi permite siteul

MihaiC99
Campion certificat

Îndeplinești condițiile pentru achiziționarea unui telefon in rate?

https://www.orange.ro/help/vreau-sa-imi-cumpar-un-telefon-in-rate-ce-conditii-trebuie-sa-indeplinesc... 

Vio73
#StarMember

Salutare!

Pot să mai apară erori, asta este clar. Te sfătuiesc să le scrii celor de la Magazinul online la adresa de email [email protected] și  să le explici această situație. Și eu am întâmpinat de mai multe ori astfel de erori și nu puteam să fac achiziții, chiar îmi dădea prețuri cu mult eronate, și am rezolvat rapid în urma unor discuții cu cei de la Magazinul online, cum spuneam.

Poți să le scrii și din chatul magazinului online, în timpul programului, adică în cursul săptămânii, după ora 10, până pe la 19-20.

Baftă multă!

Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție și dă un like.

Am incercat ieri din nou si a mers, probabil a fost o eroare a siteul. Multumesc de ajutor 

Mă bucur și eu că ai reușit! Cu plăcere, Doamne ajută!

DanielaH
Moderator

@Laura3, ai reușit să plasezi comanda? S-a rezolvat situația?

Respectă și vei fi respectat(ă), tratează toți membrii așa cum ai vrea și tu să fii tratat(ă).

Da, am incercat din nou ieri si am reusit, multumesc!

Super! Mă bucur. Mulțumim pentru confirmare și te mai așteptăm în Comunitate.

Respectă și vei fi respectat(ă), tratează toți membrii așa cum ai vrea și tu să fii tratat(ă).