anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Probleme retur comandă online

Alex881
Începător

Bună ziua am probleme în legătură cu returul unei comenzi online din data 22.05.2026 , livrată în data de 26.052026 , formular de retragere din act adițional încheiat la distanță trimis în data de 26.05.2026 împreună cu inițierea returului tot în 26.05.2026 . Conform art 4 din actul adițional încheiat și formularului de retragere , la data în care Orange a fost anunțat trebuia să îmi facă modificările contractuale (adică revenirea la oferta anterioară actului adițional ) . Astăzi 2 iunie coletul nu a fost ridicat pentru retur iar dreptul meu de retragere nu a fost respectat … cum aș putea să rezolv problema acestui retur ? Menționez ca la serviciul 300 de câte ori am sunat am primit doar recunoașterea ca returul există inițiat dar numai amânări și scuze …

4 Răspunsuri 4

DanielaH
Moderator

Alex, îmi pare rău pentru situația pe care ne-ai descris-o. Ne poți oferi, te rog, numărul comenzii să întrebăm și noi colegii care este statusul returului?

Respectă și vei fi respectat(ă), tratează toți membrii așa cum ai vrea și tu să fii tratat(ă).

Comandă 3374314 sau id comanda 154226357

Salut, Alex881,

Cererea de retur a fost inregistrata in data de 26.05.2026 , intampinam insa intarzieri in procesarea returilor.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat.

Acest răspuns neclar și practic ineficient în rezolvarea și soluționarea returului este standard la compania orange , dar eu aș dori o soluționare clară și în termen conform unei normalități între companie - client cât și a termenilor din actul adițional , politicii de retur și a legilor în vigoare , de asta poate cineva în această comunitate să mă ajute la soluționarea problemei , nu amânarea