anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Precomanda iPhone 16 Pro Max

RaulC
Junior

Salut! 

Am facut precomanda la iPhone 16 Pro Max si sunt curios, din data de 20 cat timp dureaza sa ajunga telefonul?

Multumesc! 

1 Soluţie acceptată‚

https://www.tuaw.com/2024/09/15/iphone-16-pro-max-preorders-face-immediate-shipping-delays/

https://discussions.apple.com/thread/255755620?sortBy=rank

https://www.tomsguide.com/phones/iphones/iphone-16-pro-delays

3 surse care spun ca vor fi intarziere (asa cum zice si @OrangeAssistant ) din cauza stocurilor producatorului.

Ca regula generala:

• avem o perioada de precomanda (cand, atat operatorii, cat si magazinele) cer comenzi de la clienti. Producatorul (Apple) are o situatie a stocului existent inainte de lansare si face livrari (sub comenzi) pentru disponibilitate imediata.
  • perioada ulterioara precomenzilor, cand, teoretic, se livreaza "surplusul" de stoc fata de precomenzi

Pe parcusul anului (de dupa lansare) se livreaza "constant" catre toti (magazine si operatori) pentru acoperirea precomenzilor si comenzilor.

Totusi, daca vrei un model anume (nu stiu, Pro Max 1TB roz bonbon) care nu are cautare mare (sau mult prea mare fata de estimari), se va face o "lista de asteptare". Aici, in functie de ce parte a baricadei se afla produsul (prea putin cautat sau mult prea cautat), asteptarea s-ar putea dureze mai mult sau mai putin.

Vizualizare soluţie în postul original

141 Răspunsuri 141

Am doua luni de când aștept telefonul.. deci clar ai de așteptat și tu mult și bine.. 😂

missmiss
Junior entuziast

Si eu astept de doua luni si deja imi pierd rabdarea. S-a dus orice bucurie. Aveti vesti despre stocuri?

missmiss
Junior entuziast

Si eu astept de doua luni si deja imi pierd rabdarea. S-a dus orice bucurie. Aveti vesti despre stocuri?

Biannca
Începător

Bună,

Am precomandat iPhone 16 Pro Max săptămâna trecută, avem ceva update-uri cu privire la durata perioadei de așteptare. Am văzut discuția cealaltă însă nu mai era nimic actualizat. Menționez că am comandat telefonul din Orange Shop, prin prelungirea abonamentului, care este pe persoană juridică.

Mulțumesc! 🙂 

Anakin
Junior

Salutare,

Suntem in luna noiembrie. orice magazin de pe fata pamantului are stoc de iphone 16/16 pro max.(aici incluzand vdf, telekom si cam orice va trece prin minte)

intrebarea mea e: cum e posibil ca orange sa nu aiba? Am dat o precomanda si se pune problema daca ajunge anul asta. Cine se ocupa de partea asta operationala ar trebui sa ia un premiu de Grinch
Este ridicol.

are cineva ceva informatii concrete pe tema asta? Cand ajunge stocul? Am auzit ‘povesti’ ca sunt oameni care asteapta de doua luni. 

Vio73
#StarMember & October Problem Solver

Salutare!

Din păcate, cred că livrările nu țin neapărat de Orange, ci de furnizorii lor. Sincer, eu îi schimbam demult. Cunosc o persoană care a comandat iPhone 16 și i-a venit la timp.

Din păcate, nu cred că pot să-ți spună decât ei!

Baftă!

MihaiC99
Junior entuziast

Salut,

iPhone 16/16 Pro sunt pe stoc.

Informații concrete poți obține doar contactand Orange.

Stocurile de iPhone 16 pro max se fac și în funcție de cerere.