anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Pot primi informatii despre comanda cu nr 2705140

Stefan356
Junior
Vreau informații despre comanda cu nr 2705140, am dat comanda joi, dar pana acum nu am primit niciun sms sau mail inafara de cele de confirmare.
6 Răspunsuri 6

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver
Salut Stefan, Aici in Comunitate suntem in mare parte clienti ca si tine. Ceea ce inseamna ca nu avem acces la datele de cont, la comenzi si alte informatii. Cu toate astea, te poti uita in cont, la istoric comenzi (https://www.orange.ro/magazin-online/comenzile-mele), si vezi ce status ai acolo. De asemenea, poti suna la 300 si cere un AWB, astfel incat sa poti urmari singur statusul livrarii. Oricum, daca comanda nu a ajuns pana astazi, cel mai devreme ar putea sa ajunga luni. Asta presupunand ca a fost trimisa.
Client Orange

FLo1
#StarMember
Stefane, o comandă "confirmată" înseamnă 《ne vom ocupa de ea atunci când vom avea produsul disponibil la livrare》. AWB neprimit înseamnă 《comandă nepredată curierului, deci depaaaarte încă de a ajunge la tine》. Paradoxal bănuiesc că ai achitat comanda cu cardul, deci tu ești fără bani dar și fără produs, iar Orange deși nu ți-a livrat produsul are banii tăi. Ce bine le merge la unora..... :)))

Stefan356
Junior
Nu e achitata cu cardul este plata ramburs, dar între timp am intrat in contul meu MyOrange și l-am intrebat pe Djingo despre conanda si mi-a spus ca este predata curierului, dar fara sa primesc un AWB.

FLo1
#StarMember
@Stefan: măcar nu ai rămas cu banii dați. Totuși de știut: comanda fără AWB nu este cunoscută la curier, deci servită e doar minciuna Orange care pasează așteptarea ta în cârcă la curier. Ca fapt divers: AWB întocmit, colet predat și în 24 de ore chiar mai puțin.... ajuns la destinatar. Pentru că pachetele de peste zi pleacă seara zilnic spre toate destinațiile, iar dimineață sunt la depozitul regional de destinație. Se aplică la toți: Cargus, Fan curier, Sameday, DPD și chiar FedEx. Am colaborat cu toți, deci știu din experiență.

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver
Eu ziceam sa suni, nu Djingo. :)) Nu stiu ce fel de informatii are Djingo (daca vorbim de programul automat, nu operator). Daca isi ia informatiile din acelasi loc ca si tine, nici nu ma mira ca nu ti-a dat AWB. Daca nu-l ai tu, nu-l are nici el. Normal ar fi sa ai AWB-ul in contul tau de client. Nu stiu de ce nu se practica treaba asta si la Orange. Dar, ca idee, s-ar putea ca un operator de la 300 sa aiba acces la mai multe informatii decat are Djingo. De-aia ziceam sa suni. 🙂
Client Orange

DanielaH
Moderator
@Stefan356, a fost livrată comanda?