anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Pot dona vouchere magazin online ?

Dan_58
Junior
Pot dona vouchere pt. cumparare telefoane din magazinul online ?
Eu am doua si nu le folosesc.
1 Soluţie acceptată‚

Salut! Voucherele nu sunt nominale, astfel ele pot fi utilizate de orice persoana in perioada de valabilitate.

Vizualizare soluţie în postul original

11 Răspunsuri 11

delfinas
#StarMember
Bun venit in Comunitate!!! Daca acel voucher e un cod, il poti comunica altcuiva.
Ai găsit răspunsul potrivit? Marchează-l ca soluție si/sau oferă-i o apreciere, așa îi ajuți și pe ceilalți să-l descopere mai ușor!

svetalex
Maestru
@Dan_58 unele vouchere sunt nominale, altele nu :). Poți pune o întrebare pe Djingo să verifice ei exact

Jay
Campion certificat
Salut! Dacă ai prieteni care ar avea nevoie puteți testa pe o achiziție din magazinul online, sa vedeți dacă scade din suma..

Razvan
#StarMember
Da, se pot dona, mai ales că nu sunt printate cu nume și prenume.

FLo1
#StarMember
Dane, găsești un topic similar și rămas în aer fără nici o soluție favorabilă nici măcar de la Orange (aici) /questions/2679140-posibilitate-cedare-voucher-favoarea-client-orange https://comunitate.orange.ro/questions/2679140-posibilitate-cedare-voucher-favoarea-client-orange
Dorești o Comunitate Orange mai bună? Marchează soluția întrebărilor inițiate de tine și oferă un like celor care te-au ajutat!

RafaHelper
#StarMember
Salut @Dan_58, ‏‏‎ ‎ Poți sa ne dai mai multe detalii despre aceste vouchere? Au o valoare standard(de exemplu 10 euro) sau oferă un procentaj ca reducere(de exemplu 10% reducere)? Cum ai obținut aceste vouchere? ‏‏‎ ‎ Revino cu aceste detalii si mai apoi iți putem spune daca le poți dona.
Ai găsit răspunsul potrivit? Marchează-l ca soluție sau oferă-i o apreciere, așa îi ajuți și pe ceilalți să-l descopere mai ușor!

Salut! Voucherele nu sunt nominale, astfel ele pot fi utilizate de orice persoana in perioada de valabilitate.

Dan_58
Junior
Voucherele sunt de 10 Euro fiecare. Am doua.

delfinas
#StarMember
Daca nu-s nominale si inca nu au expirat (cum ti-a explicat si Orange Assistant mai sus), doneaza-le cuiva care are nevoie de ele... rude, prieteni, colegi...
Ai găsit răspunsul potrivit? Marchează-l ca soluție si/sau oferă-i o apreciere, așa îi ajuți și pe ceilalți să-l descopere mai ușor!

Dan_58
Junior
Ok. Mersi de raspuns.

FLo1
#StarMember
Eu le-aș dona în Comunitate, însă GDPR-ul împiedică acest schimb de informație.
Dorești o Comunitate Orange mai bună? Marchează soluția întrebărilor inițiate de tine și oferă un like celor care te-au ajutat!