la 11-12-2023 06:56 PM - editat ultima oară la 12-12-2023 09:21 AM de DanielaH
Am plasat o comanda sambata, 2957117, si am ca termen de livrare marti. nici pana in momentul acesta (luni seara), comanda nu a fost preluata de curier. este o comanda destul de urgenta pentru ca nu pot lucra fara telefon si orice intarziere imi cauzeaza probleme la birou.
la 14-12-2023 09:28 AM
Buna Daniela! Da, comanda s-a livrat aseara la 22:30 🙂 intr-un easybox in celalalt capat al cartierului, asta asa ca sa stie cine mai asteapta la easybox Sameday. Exista posibilitatea sa vi-l plaseze in cu totul alta locatie. Si da, stiu, daca e aglomerat cel mai apropiat, asa fac, insa...am vreo 20 in zona mea, oare toate erau busy? :)))
Comanda inca NU apare la curier, apare doar confirmata, nu am primit niciun AWB sau ceva, nici macar e-mail nu am primit :))) deci, sa nu se bazeze cineva ca vor vedea altfel decat in momentul livrarii ca se va livra.
Orange au confirmat la ora 16:00 ca nu a parasit depozitul coletul meu si ca nu vine nimeni sa il ridice dupa ora aceea, deci, nu stiu ce sa zic. Cred ca nu au nici ei suficiente detalii.
la 12-12-2023 03:19 PM
Ca fapt divers, și eu am comandat o husă sâmbătă, pentru noul telefon și ieri abia mi-au confirmat comanda.
Și este de pe eMag!
Deci nu se grăbește nimeni așa tare!
la 12-12-2023 03:56 PM
Nu o sa comenteze nimeni de vrei produsul X in locul produsului Y (cred ca ti-ai dat seama de acest aspect): banii tai, pretentiile tale.
La mine la munca, lucrurile stau in halul urmator:
Din pacate, sistemul nu este perfect si de suferit au clientii finali.
la 12-12-2023 06:06 PM
Lucrez in achizitii, stiu despre ce e vorba cu livrarile, si de ce depinde. Nu e nici extra aglomerat, nu e nici vrene nefavorabila, nu e nici o comanda plasata la precomanda, este una cu livrare in Bucuresti, si despre care mi se tot transmite ca e in depozit 🙂 deci, problema e ca ei sunt niste zgarciti care nu ar da 2 lei in plus sa contracteze mai multe firme de livrare.
Au ajuns comenzi din alte tari si de sume mai mici mai repede decat de la orange din bucuresti in bucuresti.
la 12-12-2023 07:27 PM
Zgârciți sau nu, mie un transportator (cunoscut în piață) a reușit să îmi facă pagube în doua luni de 10% din cifra de afaceri cu un client (ori marfa ajunsă cu bube (sticle sparte), ori întârziat). Din noiembrie am schimbat firma cu livrare directă (dedicată). Vedem pe parcurs ce se întâmplă.
la 14-12-2023 09:10 AM
@mmmikkha, a fost livrată comanda?
la 14-12-2023 09:28 AM
Buna Daniela! Da, comanda s-a livrat aseara la 22:30 🙂 intr-un easybox in celalalt capat al cartierului, asta asa ca sa stie cine mai asteapta la easybox Sameday. Exista posibilitatea sa vi-l plaseze in cu totul alta locatie. Si da, stiu, daca e aglomerat cel mai apropiat, asa fac, insa...am vreo 20 in zona mea, oare toate erau busy? :)))
Comanda inca NU apare la curier, apare doar confirmata, nu am primit niciun AWB sau ceva, nici macar e-mail nu am primit :))) deci, sa nu se bazeze cineva ca vor vedea altfel decat in momentul livrarii ca se va livra.
Orange au confirmat la ora 16:00 ca nu a parasit depozitul coletul meu si ca nu vine nimeni sa il ridice dupa ora aceea, deci, nu stiu ce sa zic. Cred ca nu au nici ei suficiente detalii.
la 14-12-2023 09:31 AM
Mă bucur că a ajuns, să-l folosești cu plăcere și spor! Îți mulțumim pentru feedback și te mai așteptăm în Comunitate.
@Orange Romania S.A. 2024
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J40/10178/1996
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor