anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Incarcator cadou 100w pentru Honor 200 pro

IulianSava
Junior
  • A primit cineva cadoul pentru honor 200 pro, incărcătorul de 100w? Din păcate, pachetul a venit clasic, ca pentru fraierii de români!
34 Răspunsuri 34

Revin cu update. Conform celor discutate pe ChatBot Djingo, comanda are numarul 151699916, insa n-ar figura in aceasta vreun incarcator. Totusi eu chiar ieri am observat aceasta campanie...altfel n-as mai fi scris. Cel mai probabil este o situatie asemanatoare cu a lui IulianSava, unde s-a gasit o rezolvare. 😞 

Pot preciza doar că, în cazul meu, la precomandă, încărcătorul figura ca si cadou in deschiderea ofertei. Știu doar că oferta a avut câteva fluctuații din cele afișate de un membru al grupului. Totodată, din motive ce au ținut de modul de ambalare al telefonului, pentru România, vizualizate in review-uri, am achizitionat la un pret modic incărcătorul de 66w, pentru a putea folosi telefonul. Ulterior postării, am primit și cadoul. Nu cunosc motivul sincopelor privind aceste încărcătoare, oferite de orange.

Da. A venit fără încărcător. 

Gheby
Începător

Doar ce am primit comanda, dar fără încărcător, la fel ca la tine. 

Buna,

De obicei aceste telefoane vin fara încărcător in cutie (cu excepția ofertelor, când încărcătorul este oferit separat gratuit/preț redus).

Ne poți oferi un link spre oferta?

Mulțumesc!