anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Exista beneficii la aniversarea a 18 ani de abonament?

andylupescu
Junior entuziast

Recent am implinit 18 ani de cand am abonament. Din 2 in 2 ani achizitionez si un telefon la prelungire,insa observ ca de la prelungire la prelungire,parca nu mai sunt beneficiile alea de pe vremuri! Reducerea care se aplica unui telefon la abonament fata de cel la liber,a ajuns la doar 340 de lei. Am facut o simulare si nici macar nu mi se ofera posibilitatea de a merge pe un abonament mai mic decat cel actual,daca aleg cu rate! Departamentele s-au separat,magazin online si cel de ofertare prin telefon. Ultimii nu accepta punctele Thank You la valoare de 3 ori mai mare,iar primii nu ofera abonamente personalizate. Urmeaza sa apara telefonul la precomanda si chiar mi-ar fi placut sa decid eu ce abonament vreau,asa cum Orange a decis sa-mi mareasca abonamentul fara sa ma consulte!Ce s-a intamplat cu Orange in ultimii ani si de ce e atat de greu sa-si multumeasca macar clientii vechi si fideli?

1 Soluţie acceptată‚

Vio73
#StarMember

Salutare!

Din păcate, în afară de ceea ce este oficial pe site, nu de oferâ nimic. Puteau să mărească măcar bonusul anual de internet sau să se dea nelimitat la toate abonamentele. Cam asta este situația!

Vizualizare soluţie în postul original

14 Răspunsuri 14

Vio73
#StarMember

Salutare!

Din păcate, în afară de ceea ce este oficial pe site, nu de oferâ nimic. Puteau să mărească măcar bonusul anual de internet sau să se dea nelimitat la toate abonamentele. Cam asta este situația!

andylupescu
Junior entuziast

Puteau macar sa aduca un beneficiu real clinetilor vechi,ca nu cerea nimeni abonament nelimitat la 5 euro,dar variante pentru o multumire de moment tot existau! Cresterea limitei de 500 euro a punctelor Thank You pe care le poti folosi in magazinul online, posibilitatea de a le folosi an de an cu valoare tripla,abonament personalizat,sau un amarat de voucher. O fi un capat de lume dupa 18 ani de de facturi lunare ce depasesc cateva sute de lei lunar? Mai am si peste 12 luni de cand ma rog de ei sa ajunga cu fibra2000 la adresa mea,deci sa-mi mai pun un serviciu. Poate se lovesc la cap totusi si demonstreaza ca le pasa!

Numărul de clienți a scăzut în ultima vreme și asta sper să-i trezească la realitate și să se apuce să ofere beneficii mult mai multe pe partea de date mobile și să facă acoperire extinsă 4g+/ 5g cât mai rapid. Nu mai este timp de stat de loc!

Sper să le dea Dumnezeu înțelepciune și să facă mai repede ceva!

Poate ajunge și fibra optica la tine!

andylupescu
Junior entuziast

Despre acoperire nici nu mai vreau sa vorbesc! M-am obisnuit cu gandul ca o sa trec la al doilea telefon 5G,iar pe 4G tot nu va rula un clip pe youtube fara intreruperi! Poate se va schimba situatia cand vor avea coperire 5G in zona,dar sper sa nu dureze cum dureaza cu fibra. 

Eu am fibră și sunt foarte mulțumit, dar trebuie să se extindă la nivel național și pe acest segment cât mai repede!

andylupescu
Junior entuziast

La fibra2000 visez si eu de anul trecut. Sper ca anul asta sa ajunga si la mine!

Doamne ajută! Eu am, chiar în două locații fibra 2000.

andylupescu
Junior entuziast

Cred ca zboara fata de fiberlink1000 de la rcs! Chiar daca as avea nevoie de alt router si alta placa de retea,deci investitie,tot astept sa ajunga la mine!

Pe wifi este super! 

 

andylupescu
Junior entuziast

Pe pc vreau sa ajunga viteza asta,de aceea si investitia necesara! Merci

Prin cablu, nu știu. Poate pe viitor!

user_17187541
Junior

Eu după 22 ani în rețea și facturi în jur de 150 lei pe luna am primit reducere de 20 lei în magazin online la cumpărarea a două stick-uri de 18lei/buc. De toată jena. Dar există o vorbă, ultimul trebuie să stingă lumina! Există portarea !

AdyJ
Începător

Eu am peste 20 de ani vechime in Orange cu 5 abonamente și când am vorbit cu un operator de la call center, pentru ceva beneficii in plus la abonamente și telefoane , mi-a răspuns ca “o casa începe mai intai de la temelie”. Dacă in 20 de ani, de-abia am ajuns la temelie…înseamnă ca pentru pereți și acoperiș, trebuie sa las abonamentele moștenire copiilor. De telefoane nu mai vorbesc, decât să-l cumpar de la Orange, mai bine îl iau la liber din orice magazin, le găsesc cu aproape 100€ mai ieftine. 

Anonim
Neaplicabil

Sormea are abonament din anul 1997 și nu primește nimic deosebit. Numai exista oferte bune cum erau odată