anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Precomanda online P60 Pro

lascufelix
Junior

Buna ziua, mă interesează să știu dacă cineva a făcut comanda sau precomanda la P60 Pro și dacă după caz, a ajuns sau încă nu.

Am făcut o precomanda pe data de 18 Mai și până în momentul de față nu am nicio informație relevantă legata de aceasta comanda.

7 Răspunsuri 7

Pololică
#StarMember

Salut!

Ce termen de livrare aveai in precomanda? Daca as face acum comanda, mi-ar ajunge in 3 zile telefonul.

Din motive subiective, nu merg pe precomenzi intrucat au un termen minim de acceptare (de obicei 2 saptamani de la lansare) dupa care urmeaza minim o saptamana pentru trimiterea produsului (care mai vine, la pachet, si cu alte produse gratuite). Da, este mai avantajos sa primesti in aceeasi bani si alte produse (cu pret destul de maricel daca s-ar lua la liber), dar exista si o oare care intarziere privind livrarea.

PS: a fost prin primavara un concurs pe comunitatea Huawei si premiile aveau termen de livrare 180 zile (6 luni), dar unul din castigatori a postat ca l-a primit recent (dupa 3 luni din cele 6).

Salut, nu știu de vreun termen pentru comanda, in data de 18 când am fost la Orange sa rezolv, respectiva persoană care a făcut comanda a spus că o săptămână maxim 2 cam așa.

Au trecut deja 3 săptămâni și nimic

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver

Salut,

Da un telefon la 300 și întreaba. Nu știu câtă lume și-a luat P60 Pro în ultima perioada, și câți dintre ei frecventează Comunitatea Orange. Deci, cred ca e puțin probabil să-ți răspundă cineva care și-a luat același telefon. Dar, după cum ziceam, poți suna și întreba.

Client Orange

Din pacate, cei care utilizeaza Huawei incep sa se rarefieze (din motive de lipsa GMS) si, asa cum spui si tu, probabil nu frecventeaza Comunitatea Orange (nici pe cea Huawei Romania).

Plus ca vine si cu un pret nu foarte atractiv pentru "utilizatorii" de Google (ma rog, se incadreaza in gama din care face parte, dar ... lipsa principala se face cunoscuta).

Întocmai că dacă nu sunt mulți utilizatori Huawei care au făcut comanda la acest telefon, nu ar trebui sa dureze atât de mult 😞

Tocmai: precomenzile sunt trimse catre Huawei care face importul produselor si, in functie de cate produse sunt cerute, mai fac un adaos pentru magazinul propriu.

Tin minte ca la Mate X2 (modelul Fold de anul trecut) avea un pret de 9.990 lei (2000E) si a stat in magazinul online Huawei ceva timp, dupa care era afisat cu stoc 0. Ma gandesc ca, din cauza pretului, nu aduc prea multe si asta ar fi principalul motiv pentru care si P60 Pro (care costa aproape 1200E) sa fie importat cu "necesarul" de vanzari al tarabei pentru piata din Romania.

Oricum, va trebui sa astepti si un raspuns oficial din partea Orange. Cerinte sunt, dar nu cred ca sunt centralizate toate comenzile sau inca nu au ajuns fizic in tara (spre a fi distribuite catre operatori si magazine).

Vio73
#StarMember

Salutare!

Din păcate, așa este la precomenzi. Am pățit și eu prin toamna trecută ceva de genul, când am comandat actualul telefon tot la precomandă și a venit după aproape o lună. Deci răbdare! 

Poți suna la ei sau să pui o întrebare la adresa de email magazinonline@orange.ro.

Baftă!