la 26-12-2024 05:33 AM
Bună ziua,
As dori sa știu cum mă pot dezabona de la așa ceva pentru ca în câmpul emailului nu există nicio opțiune.
26-12-2024 06:12 AM - editat 26-12-2024 10:23 AM
Salutare!
Profil că ai dat click pe produsul respectiv pentru a fi anunțat când revine pe stoc. Dacă este așa, ar trebui să mergi pe acel produs și să-l deselectezi, adică să apeși din nou pe el și să se dezactiveze. Vorbesc pur teoretic, pentru că practic nu am făcut așa ceva. Am selectat produse și m-au anunțat că a revenit pe stoc, dar doar o singură dată, nu mereu, pentru că devine enervant. Mă gândesc totuși că e vreun bug, și e greu de rezolvat. Practic, nu văd cum s-ar putea rezolva, în afară de a cere Orange să te ajute!
Baftă!
26-12-2024 07:42 AM - editat 26-12-2024 07:43 AM
Salut!
La un moment dat, ai vizualizat produsul, acesta nu era in stoc și probabil din greșeală ai apăsat e butonul "anunță-mă când revine in stoc" (screenshot).
Astfel, acum că acest produs a revenit, tu ai primit mail. Nu trebuie sa faci nimic (și nici nu știu ce ai putea sa faci, eventual sa te uiți în josul paginii, să cauți un buton de dezabonare de la anunț), probabil că acel anunț va dispărea de la sine.
la 26-12-2024 10:44 AM
Asa este, eu m-am abonat la acea alerta pentru acel produs pentru ca era o oferta, 60 lei, cand a revenit in stoc era 100 si nu ma mai intereseaza, ideea e ca am primit mailul cu alerta de vreo 2 ori pana acum si am sentimentul ca o sa tot primesc de cate ori iese si reintra in stoc, lucru care nu ma mai intereseaza.
la 27-12-2024 09:29 AM
Buna @SorinIonvt
Recomandarea mea este sa te dezabonezi la newsletterul Orange, si ulterior sa te abonezi din nou. La mine a functionat:)
Te asteptam cu vesti bune!
Zi cu zambete!🌞
@Orange Romania S.A. 2025
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J40/10178/1996
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor