anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Despre magazin online - nu mai pot lua telefon in rate

Florin_cuc
Începător
Am discutat cu reprezentanti de la orange in legatura prelungirea unui abonament, mi-au spus ca nu mai pot lua telefon in rate ceea ce este imposibil in ziua de azi, am patru abonamente mobile, 1 abonament internet si + tv. Sunt client orange de foarte multi ani, dar sincer sunt dezamagit total de orange, voi inceta tot abonamentul de 4 bucati si cu orice serviciu de la orange. Mi-au blocat si magazinul online, nu ma lasa sa intru si nimic, deci in ziua de azi cu atata tehnologie lor inca nu le functioneaza simplitatea fata de client, spuneti voi cum sa complici lucrurile cand pot fi simple fara atata scris si fara atata nepasare? Ce pot face in situatia asta???
5 Răspunsuri 5

delfinas
#StarMember
Florin, care a fost explicatia consultantului, de ce nu poti lua telefon in rate?

Viocat
Senior certificat
Salut Florin. In ce sens ti-au blocat magazinul online? Intri in orice browser cu userul si parola ta. Nu se poate bloca. Poate ai mai luat decurand vreun device ceva si de aia ar putea sa nu fie posibila achizitia telefonului cu prelungire. Incearca in magazinul online si revino cu detalii. Nu e bine sa iei hotarari "la nervi". Orice ai decide, mult noroc!

radumsk
Junior entuziast
Buna! Este posibil sa nu poti achizitiona un telefon in rate, deoarece a trecut prea putin timp de la ultima achizitie a unui telefon in rate la Orange. Legat de blocarea magazinului online, acest lucru nu cred ca este posibil. Cred ca este o problma cu browserul tau. Incarca sa stergi cookie-urile si vezi daca problema persista (https://its.uiowa.edu/support/article/719). Daca ti-am fost de ajutor, marcheaza raspunsul ca solutie! Sarbatori fericite!

MagdaS
Începător
Buna. Si eu am luat un telefon in rate pe care l am returnat si acum nu mai pot achizitiona altul in rate? Stiti cumva de ce?

DanielaH
Moderator
@MagdaS, a fost încheiat întregul proces de retur (corecții, puncte Thank You etc.)? Oferă-ne, te rog, mai multe detalii.