anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Comanda online greșită - lipsă ceas la huawei nova 9

Culica_Mihaela
Începător
Bună seara,
Am primit comanda iar pe site apărea la huawei nova 9 se ca se primește și un ceas, unde este??? A fost doar o păcăleală?? Am fost pe punctul de a refuza serviciile voastre dar obs ca în continuare nu va respectați. Va rog frumos sa îmi dați și cadoul..
5 Răspunsuri 5

BlackWolf
Senior certificat
Hmm, ori au ramas fara stock si vei primi si ceasul cand va reveni in stock, ori au fost trimise in comenzi separate si urmeaza sa vina. Nu putem sti exact care poate fi problema. Trebuie sa intrebi un consultant Orange sa vezi care este exact problema. Cel mai simplu este sa intri in contact cu un consultant in Djingo prin aplicatia My Orange. Deobicei raspund repede acolo in orele de lucru

Viocat
Senior certificat
Pe factura ce scria? Ar trebui sa apara si produsele cadou. Observ ca inca apare pe site oferta. Ai achizitionat direct din magazin? Asa s-ar putea explica lipsa cadoului.

Pololică
#StarMember
Ești în perioada de lansare. Toate Huawei-urile vin cu un cadou (la tine e watch fit) în primele 2 săptămâni. Ai primit factura? Ar trebui sa îți scrie ca e pachet (telefon plus watch fit). PS: știi ca nu are Google Play, nu? Sa nu zici ca nu știai .

mihai_13
Maestru
sper ca nu ti-ai achizitionat acest telefon pentru ca se da si cadou ceas "FIT elegant" :))

DanielaH
Moderator
@Culica Mihaela, s-a rezolvat situația cu comanda?